Vieren André Hazes en Monique Westenberg samen kerst?

Entertainment
door Sophie
donderdag, 22 december 2022 om 10:12
andre en monique samen kerst 1
Velen van ons vragen het zich af: gaan André Hazes en Monique Westenberg samen de kerst doorbrengen? Er zijn een aantal dingen die erop wijzen dat dat misschien wel zo is.
De documentaire van André Hazes
Sorry, sorry, sorry! Maar we gaan tóch de documentaire van André Hazes nog een keertje oprakelen. Hij heeft namelijk wel een hele spraakmakende uitspraak gedaan in zijn documentaire over niemand minder dan Monique Westenberg. "Wie ik nu ben, dat gun ik maar één vrouw en dat is Monique", zegt André in de documentaire. André hint ook zeker naar een verzoening tussen de twee. "Ik moet eerst mezelf fiksen. Als dat gelukt is, en ik zou het niet met haar opnieuw proberen op deze manier, heb ik daar de rest van mijn leven spijt van." Hij is nu een 'ander mens', zal hij weer kiezen voor Monique?
Samen op pad
We zien op de Instagram van zowel André als Monique, dat ze veel tijd samen doorbrengen. Dit doen ze voornamelijk samen met hun zoontje Dré erbij als een 'familie-uitje'. Heel erg leuk, mij wij denken dat er ook écht wel meer achter zit dan alleen voor hun zoontje.
Ook vinden wij het heel bijzonder dat André zijn banden met mama Rachel Hazes heeft verbroken . Hij was ontzettend close met haar. De enige reden die bij kunnen verzinnen is dat Rachel het er absoluut niet mee eens is dat André en Monique weer bij elkaar zijn en dat André hier zo klaar mee was dat hij Monique boven Rachel verkoos.
Samenwonen
We schreven al eerder over André Hazes die een eigen huis kocht in Wilnis . Dit omdat hij bij mama Rachel Hazes is weggegaan, maar of hij er daadwerkelijk wel gaat wonen is voor ons een hele grote vraag. Er zijn namelijk hele sterke vermoedens - en zelfs een beetje bewijs - dat André en Monique weer samenwonen ! Samenwonen betekent meestal wel samen kerst, wat denk jij? Gaan de tortelduifjes dit jaar tóch weer samen de feestdagen spenderen?