André Hazes verbreekt het contact met mama Rachel Hazes

Entertainment
door Sophievrijdag, 25 november 2022 om 9:07
andre en mama rachel
Oh, oh, het is weer drama in Hazes-land. Waar André Hazes nog zoveel had aan mama Rachel Hazes in een moeilijke tijd, breekt hij nu volledig de banden met haar. Wat is hier dan de reden van? Dat gaan wij je haarfijn uitleggen.
De brief van André Hazes naar Sarah van Soelen
We schreven eerder over de brief die André schreef naar Sarah van Soelen . In de brief praatte hij slecht over Monique Westenberg , dit is eigenlijk de eerste keer dat hij dit doet. Zij zou zijn wereld klein hebben gehouden en hem gemanipuleerd hebben.
We probeerden ons te bedenken wie deze brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou kunnen hebben. Zelf kwam de roddelkoningin met het verlossende woord: het was mama Rachel!
André breekt de banden met mama Rachel
De reden dat er gespeculeerd werd dat mama Rachel Hazes deze brief had verstuurd was omdat zij nooit een goede band heeft gehad met Monique. Ze zou dan ook absoluut niet willen dat deze twee opnieuw een relatie met elkaar krijgen. Het lijkt dan ook logisch dat ze deze brief zou uitlekken aan wie anders dan de roddelkoningin van Nederland.
In de nieuwste YouTube-video van Yvonne Coldeweijer laat ze weten dat het inderdaad mama Rachel was die ervoor zorgde dat de brief op haar deurmat viel. "Ik heb begrepen van spionnen dat het in ieder geval op dit moment zo lijkt alsof hij echt zó ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder, dat hij echt het contact heeft verbroken. En het schijnt zelfs dat hij zoiets heeft van: ik wil haar nooit meer zien. Want dit had hij nooit verwacht."
Hoe zal dit verder gaan? Je ziet het in de volgende aflevering van Goede Hazes, Slechte Hazes.