André Hazes schreef een brief aan Sarah van Soelen: Monique krijgt de schuld?

André Hazes schreef een brief aan Sarah van Soelen: Monique krijgt de schuld?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Wederom een nieuwtje rondom de familie Hazes. Er viel namelijk een brief op de deurmat van Yvonne Coldeweijer, een brief waarvan zij al wist dat deze bestond. Maar nu kreeg ze de daadwerkelijk brief, van zes pagina's, per post opgestuurd. Deze brief heeft André Hazes aan Sarah van Soelen gegeven om het uit te maken, maar wat stond daar allemaal in?

Yvonne Coldeweijer was bekend met de brief

In de nieuwste YouTube-video van Yvonne Coldeweijer vertelt ze dat er brief op haar deurmat is gevallen. Dé brief van André Hazes naar Sarah van Soelen. Vorig jaar liet Yvonne al weten dat André het via een brief had uitgemaakt met Sarah. Deze brief heeft hij in Spanje samen met mama Rachel Hazes geschreven en voorgelezen aan Sarah en haar ouders.

André Hazes schreef een brief aan Sarah van Soelen: Monique krijgt de schuld?

Wie verstuurde de brief naar Yvonne?

Volgens Yvonne is er iemand die wel héél graag wil dat deze brief uitlekt. Ondanks dat er niet bijstaat wie de brief precies naar haar heeft verstuurd, heeft ze wel een idee wie hem verstuurd zou kunnen hebben. Echter laat ze het aan de kijkers over om te speculeren over wie de brief verstuurd heeft. Veel van de reacties gaan over dat Sarah van Soelen en haar familie de brief verstuurd zouden hebben. Dit omdat ze nogal jaloers is dat André en Monique Westenberg weer bij elkaar zouden zijn. Iemand heeft het ook specifiek over de moeder van Sarah, Rebecca: "Ik denk dat Rebecca deze heeft gestuurd, onlangs nam ze het ook al op voor Sarah en hiermee wil ze aantonen wat haar dochter is aangedaan."

Ook veel mensen denken aan mama Rachel Hazes, dit om André en Monique uit elkaar de drijven.

Wat stond er in de brief van André Hazes naar Sarah van Soelen?

André Hazes begon de brief door te beginnen met het bedanken van de ouders van Sarah van Soelen, die hem altijd hebben gesteund en verwelkomt hebben in hun huis. Hij zegt hen de rest van zijn leven op handen te zullen dragen, maar heeft na de breuk met Sarah nooit meer contact met hen gezocht volgens Yvonne.

Vervolgens keert André zich tot Sarah en laat weten dat hij de ene afspraak die zij hadden, om nooit tegen elkaar te liegen op het gebied van drugs heeft verbroken. Yvonne denkt dat ze die afspraak hebben gemaakt aangezien Sarah clean was toen ze André leerde kennen en wilde voorkomen dat ze samen gingen gebruiken. Volgens Yvonne zou Sarah echter een terugval hebben gehad door hem en daar zou hij zijn excuses in dit stukje voor hebben aangeboden.

De brief volgt en daarin wordt er eigenlijk niets anders gezegd dan wat hij in zijn documentaire heeft laten weten. Hoe hij zich stortte op de alcohol en de drugs en hoe hij van publiekslieveling ging naar één van de meest gehate BN'ers. Hij kon zijn negatieve gedachtes niet meer aan en besloot deze weg te drinken en te snuiven.

Vervolgens vertelt André aan Sarah dat hij de relatie wil beëindigen en vertelt haar precies waarom precies.

"De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak. Dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was."

André heeft het in het bovenstaande stukje natuurlijk over Monique Westenberg. Hij zegt verder nog dat hij zoveel rekening moest houden met haar gevoelens en geluk, om haar maar niet kwijt te raken. Als hij haar namelijk kwijt zou raken, dan had hij niemand meer omdat zij zijn wereld zo klein had gemaakt.

Uiteindelijk laat hij weten dat hij weer aan de top wilt komen met zijn band en naar Amerika zal gaan, studio in, studio uit. André vindt dat hij Sarah daarbij niet kan geven wat ze verdient: een man die veel aandacht voor haar heeft. Daarom verbreekt hij de relatie.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk