Dries Roelvink vol vertrouwen over hersteltraject Dave Roelvink

Entertainment
door Indy
dinsdag, 26 september 2023 om 13:25
dries roelvink afkicken dave roelvink
Dries Roelvink reageert op Instagram op zijn interview met tijdschrift Privé. Hierin vertelt hij dat zijn zoon, Dave Roelvink , drie weken geleden opnieuw is opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Opnieuw naar de afkickkliniek

Het is niet de eerste keer dat Dave hulp zoekt voor zijn verslavingen. Vorig jaar deelde hij in een video op Instagram dat hij twee jaar eerder worstelde met een drank- en drugsprobleem en dat hij daar hulp voor heeft gezocht. “ Dat ik een hele wilde periode in mijn leven heb gehad, daar verras ik niemand mee. Alleen wat niemand weet, is dat ik een hele lange tijd heb geworsteld met een drank- en drugsverslaving. Ik heb professionele hulp gezocht en ik ben de kliniek ingegaan. Gelukkig met succes" , zegt Dave in het interview met Privé .
Ondanks dat het goed leek te gaan met Dave, ging het een tijd geleden toch weer mis . Dries werd een maand geleden gebeld door Dave toen het niet goed met hem ging. “Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank. Ik heb Dave veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen.” Volgens zijn vader had Dave een hartslag van 160 en zat hij tegen een angstpsychose aan. “Het was zijn eigen keuze snel maatregelen te nemen.”

Hartverwarmende reacties

Dries reageert op Instagram op zijn interview met Privé . "Ieder huisje heeft z’n kruisje zei mijn moeder vaak. Ook bij ons is het niet alleen allemaal Rozegeur en Maneschijn vrienden"
, schrijft hij bij het bericht. De zanger is dan ook vastberaden dat het allemaal weer goed gaat komen met zijn zoon: "Wij houden heel veel van Dave en we gaan hem er weer bovenop krijgen."
De hartverwarmende reacties stromen binnen 0nder het bericht. Ze hebben er vertrouwen in dat Dave er weer bovenop komt en dat Dries het goed aangepakt heeft als vader. " Een vader zoals een vader hoort te zijn Dries, goed dat je hem steunt in plaats van veroordeeld" , luidt een van de vele reacties.