Giel Beelen slachtoffer van auto-inbraak: 'Geniet ervan'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 26 september 2023 om 10:54
giel beelen inbraak auto 1
Het was gisteren een hele vervelend avond voor Giel Beelen . Er is namelijk ingebroken in zijn auto, toen hij op een première was.

Het geluk van Giel Beelen

In het dagelijks leven kan het geluk van Giel Beelen eigenlijk niet op. Hij is onlangs getrouwd met zijn 18 jaar jongere vriendin, Floor Joustra . De twee verwachten een kindje samen en reizen ook nog eens de hele wereld rond. Beter kan het eigenlijk bijna niet! Toch zijn er ook mindere momenten voor Giel, zoals gisteravond.

Ingebroken in auto

Gisteravond was Giel aanwezig op de première van de documentaire van Kane. Hij had speciaal hiervoor een auto gehuurd, maar toen hij terugkwam was er een raam ingeslagen. "Ja het is dom om 2 laptops in een tas te laten" , schrijft Giel op Instagram. "Maar man het is een betaalde parkeergarage. Hele muziekbestand van Radio4All is weg. Was te groot voor een cloud. Geniet ervan dieven."
Verder heeft Giel het in ieder geval wel gezellig gehad in de parkeergarage. "En daardoor kwam ik Wendy en Sam toch nog tegen in de garage. Was gezellig. Dus nog bedankt eigenlijk."
Hij weet toch weer iets positiefs uit de situatie te halen.