Het stijgt Dries Roelvink naar zijn bol: 'Heeft in conciërgehok gepist'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 juli 2023 om 13:37
dries roelvink plassen conciergehok
Dries Roelvink doet zich graag voor als een soort wereldster. Maar zijn 'bekendheid' lijkt hem nu echt naar zijn hoofd te stijgen. Hij zou namelijk in het conciërgehok hebben gepist tijdens een optreden.

Dries Roelvink is de bekendste Nederlander

Dries Roelvink voelt zich meer dan hij eigenlijk is. Zo plaatst hij regelmatig video's dat hij in pak rondloopt op Schiphol, in de hoop dat pers aanwezig zal zijn om foto's van hem te maken. Sorry Dries, maar het is meer triest dan interessant.
Ook maakt hij video's waarin hij wijn proeft, alsof hij de belangrijkste persoon op deze aardbol is. Hier worden vele grappen over gemaakt en over de hele wereld wordt deze video nagemaakt. Ook wordt hij sarcastische bestempeld als 'officieel de bekendste Nederlander ter wereld'. Natúúrlijk plaatst Dries hier zelf ook een screenshot van, om het even aan iedereen te laten weten.

Pissen in een conciërgehok

Daarbij denkt Dries schijnbaar ook dat hij alles kan maken. Hij zou namelijk volgens RealityFBI
en Yvonne Coldeweijer in een conciërgehok hebben gepist tijdens een optreden. "Ik weet echt bijna zeker dat Dries in ons conciërgehok heeft gepist" , begint de spion. "Ik weet het, het zou ook een dronken student geweest kunnen zijn, maar het was backstage en studenten kunnen daar eigenlijk helemaal niet komen."
Dan gaan natuurlijk de alarmbellen rinkelen, want er kan altijd een student misschien stiekem op deze plek zijn gekomen. Maar, er is een ooggetuige! "Ik ging Dries ophalen bij de artiestenuitgang, maar kon hem niet vinden. Ik zag de deur van het conciërgehok half openstaan, dus ik deed de deur open en daar stond Dries! Hij keek me erg geschrokken aan. Later vonden we daar urine" , vertelt de bron. "Na dat moment zag ik hem twee minuten later ook buiten in de bosjes pissen, dus ik denk wel echt dat het Dries is geweest."
Dries is betrapt, stijgt zijn 'succes' hem nu dan toch echt naar zijn bol? Daar lijkt het in ieder geval wel op, alsof hij alles kan maken.
schermc2adafbeelding 2023 07 04 om 130340
Beeld: Instagram @lifeofyvonne