Nicol Kremers zoekt nieuwe vriend: 'Wie meldt zich aan?'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 juli 2023 om 16:51
nicol kremers zoekt nieuwe vriend
Veel succes lijkt Nicol Kremers niet te hebben in de liefde, of juist wel, het is maar net hoe je het bekijkt. Maar nu is ze toch écht op zoek naar de liefde en vraagt om aanmeldingen.

Het liefdesleven van Nicol Kremers

Het liefdesleven van Nicol Kremers gaat niet echt over rozen. Ze heeft nogal wat problemen gehad met haar ex Peter Gillis en daarnaast is ze constant met anderen mannen samen. Is natuurlijk geen probleem, maar de media blijft haar maar aan deze mannen koppelen. Ze geniet in ieder geval van het leven als single, afgelopen weekend had ze het nog héél gezellig met een groepje jonge mannen .

Nieuwe vriend van Nicol?

Nicol wordt constant aan mannen gekoppeld. Heeft ze weer een nieuwe vriend? Is het gewoon een vriend? Misschien een leuke scharrel? Elke keer als er weer een roddel over haar rond gaat, dan besluit ze deze via Instagram te ontkrachten, zodat iedereen weet dat ze nog steeds vrijgezel is. Toch lijkt ze wel een beetje klaar te zijn met het leven als vrijgezelle dame.

Word jij de nieuwe vriend van Nicol?

Ons Nicolleke is op zoek naar een nieuwe vent! Maar hoe vind je als mediapersoonlijkheid nou een nieuwe vriend? Dit doe je natuurlijk via Instagram! Ze vraagt alle mannen op Instagram om haar een berichtje te sturen als ze interesse hebben. Dus mannen, aanmelden!
Wel heeft Nicol één eis waar je aan moet voldoen – en nee het is niet veel geld hebben. Ze vindt namelijk wel dat een man een strikdiploma moet hebben. Dit is natuurlijk een leuk grapje – en een kleine sneer – richting Peter, aangezien ze altijd zijn veters moest strikken.
schermc2adafbeelding 2023 07 04 om 164737
Beeld: Instagram @kremersnicol
schermc2adafbeelding 2023 07 04 om 155649
Beeld: Instagram @kremersnicol