Sylvie Meis vertelt over haar liefdesleven: 'Flirten met meerdere mannen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 04 juli 2023 om 17:12
sylvie meis liefdesleven flirten
Sylvie Meis vertelt in een gesprek met Beau Monde over haar liefdesleven. Hoe staat het er nu voor na haar scheiding met Niclas Castello?

Sylvie Meis wil een privé liefdesleven

Over de scheiding met Niclas Castello wil Sylvie niks kwijt, maar ze vertelt wel uitgebreid over haar liefdesleven. Aan Beau Monde vertelt ze, dat ze erg voorzichtig te werk gaat als het op daten aankomt. "Ik kan daten, maar er zijn bepaalde regels aan verbonden: de eerste maanden niet in het publieke oog, want dan bemoeit iedereen zich ermee."
In de eerste maanden kunnen we ons daar iets bij voorstellen, stel je voor het wordt niks! Maar mocht ze uiteindelijk de ware tegenkomen, ook dan zal Sylvie hier niet veel over delen. "Mocht er iemand komen, dan zal ik het weinig over hem hebben, niet het achterste van mijn tong laten zien. Ik ben sowieso vrij neutraal in de dingen die ik zeg" , vertelt Sylvie hierover. "Sommige mensen zijn heel uitgesproken en bouwen daar een hele carrière omheen. Ik niet. Het zit niet in me. Ook heb ik partners die verwachten dat ik neutraal door het leven manoeuvreer."

Is Sylvie aan het daten?

Maar de grote vraag is natuurlijk: is er nu een man in het leven van Sylvie? Of gaat ze lekker feesten deze zomer, in de hoop daar een man te ontmoeten? "Ik ben nooit een echte puber geweest en ben ook in mijn twenties nooit losgegaan" , vertelt ze. "Dat had ik meer na mijn scheiding van Rafael. Ik eiste dat voor mezelf op. Een drankje, een dansje, een flirt. Het is goed dat ik dat toen heb gedaan, anders was ik dat onrustige gevoel nu nog niet kwijt."
Maar gaat ze dan helemaal niet meer op jacht deze zomer? "Natuurlijk ga ik lekker van de zon en het leven genieten" , vertelt ze aan RTL. "Uiteten, dansen en wie weet flirten met meerdere mannen." Zo, zo, toe maar Sylvie!