Nicol Kremers voelt zich niet veilig door Peter Gillis: 'Wil beveiliging en camera's'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 05 juli 2023 om 10:00
nicol kremers beveiliging peter gillis
Nicol Kremers is ontzettend bang voor Peter Gillis, voornamelijk na de aangiftes die ze tegen hem heeft gedaan. Ze zou zich nu zelfs niet meer veilig voelen in haar eigen huis.

Nicol sneert richting Peter

Nicol Kremers plaatste gisteren een bericht waarin ze vroeg aan mannen om zich aan te melden als potentiële nieuwe partner . Ook haalde ze hier keihard uit naar haar ex Peter Gillis. Ze vertelde namelijk dat je wel je strikdiploma moet hebben om kans bij haar te maken. Dit is natuurlijk een sneer richting Peter, aangezien ze altijd haar veters voor hem moest strikken.

Nicol Kremers wil beveiliging tegen Peter Gillis

Waar Nicol wel stoer uithaalt naar haar ex, zijn het alleen maar praatjes. In werkelijkheid zou ze namelijk ontzettend bang zijn voor hem. "Nicol is op het terras gespot waar ze eerder al een selfie maakte met de tekst over het veterstrikdiploma. We weten allemaal dat dit op Peter slaat en dat ze hem daarmee wil treiteren" , vertelt het roddelkanaal Juicechannel op Instagram. "Alleen heeft de bron die haar op hetzelfde terras heeft gespot een telefoongesprek van Nicol ontvangen. Hierin vertelde Nicol tegen diegene die ze aan de telefoon had dat zij zich niet veilig voelt thuis en graag beveiliging en camera's wil."
We weten dat Nicol onlangs de sleutels van haar eigen huisje heeft ontvangen, maar ook vertelde ze dat ze ergens in het geheim woont voor haar eigen veiligheid. Zou Peter dan toch achter haar locatie zijn gekomen?

Aangifte tegen Peter

Peter Gillis blijft maar volhouden dat hij en Nicol goed uit elkaar zijn gegaan, maar niets blijkt minder waar. Nicol heeft namelijk aangifte gedaan wegens mishandeling. "Ik ga aangifte doen van alle mishandelingen. En dat zijn er nogal wat", vertelde Nicol tegen weekblad Party. Dit doet ze een jaar na de mishandelingen, niet eerder omdat ze zo bang voor hem was.
Ook wil Nicol dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij te zien is, offline worden gehaald. Dat zou betekenen dat bijna alle afleveringen verwijderd moeten worden.