Duncan Laurence verkoopt in korte tijd zijn appartement

Entertainment
zondag, 21 januari 2024 om 12:30
ontwerp zonder titel 2024 01 17t111207955
In augustus vorig jaar verwierf zanger Duncan Laurence zijn appartement in Amsterdam voor 805.000 euro en nu heeft hij het alweer te koop gezet voor 799.000 euro. Er rust een hypotheek van 655.000 euro op het optrekje. Het appartement heeft nauwelijks op de markt gestaan of het is alweer verkocht, zij het met een bescheiden verlies.

Burn-out

Duncan Laurence heeft een prachtig 2023 achter de rug, waarin hij onder andere de grens van 1 miljard streams heeft gepasseerd met zijn Songfestivalnummer Arcade en hij ook nog eens in het huwelijksbootje stapte met zijn grote liefde Jordan. Toch sloot het jaar iets minder positief af, toen de zanger bekendmaakte een stap terug te doen vanwege een burn-out.
Tijdens die periode van rust heeft Duncan naar eigen zeggen veel " nieuwe inzichten " gekregen. " Ik moest kijken wat ik wilde gaan doen en waar ik me op wilde gaan focussen. " Dat focuspunt heeft Duncan in elk geval weten te vinden. In het komende jaar komt hij met nieuwe muziek en heeft hij plannen om een tour door Europa te maken. " Ik kan niet langer wachten ", zegt de zanger over zijn hernieuwde energie. " Dus bereid je voor mensen ", waarschuwt hij nog.

Appartement

Duncan investeerde 150.000 euro van zijn eigen geld in zijn verblijf en zal nu een bescheiden verlies moeten nemen op het recent aangeschafte appartement. Wat krijgt de koper? Die verwerft een vierkamer appartement met een woonoppervlakte van 72 vierkante meter, inclusief twee slaapkamers en twee badkamers.
De luxe open keuken in het huis van Duncan is niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar beschikt ook over een kookeiland. Openslaande deuren vanuit de woonkamer bieden toegang tot het ruime dakterras, dat op het zuiden is gelegen.
Het volledige appartement is uitgerust met vloerverwarming en heeft een gunstige ligging. Het is slechts 5 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam en ook het Koninklijk Theater Carré bevindt zich in de omgeving.
Waarom Duncan het appartement zo snel weer verkoopt, is niet bekend. Financieel gezien hoeven we ons waarschijnlijk geen zorgen te maken, aangezien de zanger bij de eerdere verkoop van zijn huis in het Gooi een aanzienlijke winst heeft gemaakt.
Bekijk de foto's van het appartement hier .