Jip van den Toorn over haar vertrek uit Wie is de Mol?: 'Niet definitief'

Entertainment
zondag, 21 januari 2024 om 13:30
ontwerp zonder titel 2024 01 18t110852362
Jip van den Toorn presteerde het minst in de test over de identiteit van de Mol... Maar is het echt tijd voor haar om naar huis te gaan? Jip deelt meer over haar vertrek en bespreekt hoe ze haar deelname heeft beleefd.

Afscheid

Vorige week zaterdag namen kijkers van Wie is de Mol? afscheid van Jip van den Toorn . De beeldcolumnist presteerde het minst in de test over de identiteit van de Mol en moest daarom het spel verlaten. “ Het is vooral jammer, want de groep is zó leuk en je denkt: we gaan nog allemaal vette dingen doen, en dan ga je ineens weg ”, zo vertelt Jip in de NPO Start -reeks Niet de Mol aan presentator Splinter Chabot.
Of het afscheid van Jip definitief is, moet echter nog blijken. Net zoals Babs Schutte in de eerste aflevering, kreeg ook Jip namelijk een Topito in haar handen gedrukt. Is dit wellicht een kans om toch nog terug te komen? " Je zit zo in dat spel en dan denk je: misschien is het nog helemaal niet klaar, of: ik wil helemaal niet dat het klaar is, en dan is het dus misschien ook niet klaar. "
Jammer genoeg geen definitief antwoord. Jip onthult echter wel alvast dat er op zijn minst 'iets was'.

Terugblik

Hoe blikt Jip terug op haar deelname aan het spel? " Het stomme is dat je allemaal theorieën hebt over hoe je het aan gaat pakken en uiteindelijk zit je daar en ben je alsnog aan het rennen en aan het schreeuwen
", zo vertelt Jip. Daarmee verwijst ze natuurlijk naar die ontzettend chaotische opdracht uit de eerste aflevering, waarbij er helemaal geen geld werd verdiend!
Voor de deelnemers van Wie is de Mol?
is het noodzakelijk om hun deelname geheim te houden. Dat is echter geen enkel probleem voor Jip. "Ik woon de helft van de tijd in Berlijn, dus ik ben sowieso al vaak gewoon weg voor langere tijd, en ik ben heel slecht in WhatsAppen, dus ik ben heel goed in mensen negeren. Dus ik ben ook eigenlijk door niemand gemist" , grapt ze.