Els doodsbang voor haar zus Rachel Hazes: 'Tikkende tijdbom'

Entertainment
door Indy
woensdag, 11 oktober 2023 om 10:46
zus els rachel hazes angst
Els, de zus van Rachel Hazes , zou doodsbang zijn voor haar zus. Drie jaar geleden kocht zij het huis van Rachel over en kreeg daarbij nog een lening van vier ton voor de hypotheek. Inmiddels hebben de twee bonje en besluit Els om haar woning te koop te zetten. Een verstandige keuze: de rechtbank is namelijk het tweede huis is van Rachel.

Rachel verkoopt huis aan zus

BekendeBuren meldt dat Rachel in maart 2020 een leuke eengezinswoning in Vinkeveen , waar ze al een huis heeft, kocht voor vier ton. Een paar maanden later verkocht ze het huis voor dezelfde prijs aan haar zus Els. Hier bleef het niet bij. Rachel wilde de goede zus uithangen en heeft ook nog middels haar bedrijf Andreas Holding B.V. een hypotheek van vier ton aan haar zus verstrekt, zodat ze niet naar de bank hoefde.
Het is een ruime eengezinswoning met een oppervlakte van 187 vierkante meter. De woning telt zeven kamers, waaronder zes slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De keuken is luxe en van alle benodigde inbouwapparatuur voorzien. Op de tweede verdieping is ook nog een sauna te vinden. Zonnen kan in de op het zuiden gelegen achtertuin van 75 vierkante meter.

Ruzie tussen de zussen

Destijds zag het ernaar uit dat de zussen een goede band hadden, maar niks blijkt minder waar. Rachel zou Rachel niet zijn als er niet meer achter zou zitten. "Heel aardig dat Rachel haar huis aan haar zus en haar ook nog vier ton heeft geleend uit de BV, maar zo hield La Kroketta al die tijd haar zus mooi in bedwang" , schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.
Vorig jaar oktober zo er een ruzie zijn ontstaan tussen de zussen. Els feliciteerde Monique en kleine André op Instagram, maar Rachel was hier absoluut niet van gediend en was woest op haar zus. Daarna is er geen contact meer geweest tussen Rachel en Els. Toen Rachel ook nog, heel verrassend, bonje kreeg met André Hazes jr. trok hij in bij Els. "Mega pijnlijk voor de Kroket."

Procedure aanspannen

Het is inmiddels wel bekend wat Rachels grootste hobby is: procedures aanspannen. Eerder heeft ze haar ex-beste vriendin Marieke van Beek voor de rechter gesleept . Een aantal jaar geleden kocht Rachel een woning voor Marieke. Iedere maand betaalde Marieke 800 euro huur voor de woning, maar achteraf gezien vond Rachel dit te weinig. Marieke moest volgens Rachel nog flink wat geld terugbetalen aan haar. Via de rechter probeerde Rachel 1450 euro per maand af te dwingen.
Els zou bang zijn dat haar hetzelfde gaat overkomen en zet daarom het huis te koop. "Ze is nu bang dat Rachel, net als bij Marieke, procedures aanspant om haar hypotheek bij Rachel te beëindigen en haar uit dat huis te krijgen" , zegt Yvonne. "Els wil graag onafhankelijk zijn van Rachel, want ze heeft te maken met een tikkende tijdbom."