Johnny de Mol reageert op overlijden zus Daniëlle

Entertainment
woensdag, 11 oktober 2023 om 11:40
ontwerp zonder titel 69
Johnny de Mol laat van zich horen na het tragische nieuws over het overlijden van zijn halfzus Daniëlle van 't Schip. Via sociale media deelt hij een prachtige foto en schrijft hij een ontroerende boodschap.

Reactie Johnny de Mol

Op dinsdag is op 55-jarige leeftijd Daniëlle van 't Schip overleden . Zo meldt haar familie dat op Instagram. Onder een prachtige foto schrijven ze: " Verspreid de liefde. In liefdevolle herinnering aan Daniëlle. "
Johnny deelt dinsdagavond ook zijn verdriet op Instagram. " Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook!" schrijft hij bij de onderstaande foto, met de hashtag ' spread the love'. "Rust zacht, lieve zus. "

Vader van Daniëlle

Joop Oonk, de vader van Daniëlle, heeft Evert Santegoeds verteld dat het verlies van zijn kind hem diepgaand heeft getroffen. Deze informatie werd dinsdagavond gedeeld in Shownieuws .
Ondanks een periode van hoop gedurende tweeënhalf jaar, waarin hij nog steeds hoopte op herstel voor zijn dochter, heeft hij nu ingezien dat het beter is zo. Hij erkent dat Daniëlle nu, zonder pijn, rust kan vinden. Het overlijden van Daniëlle vond plaats op dinsdag om 12.50 uur.

Reacties bekende Nederlanders

Het overlijden van Daniëlle heeft geleid tot vele droevige reacties. Diverse bekende Nederlanders laten hun medeleven blijken na het trieste nieuws.
Connie Witteman deelt haar condoleances: " Lieve familie. Gecondoleerd, wat een intens verdrietig bericht, ik wens jullie alle sterkte toe! " Quinty Trustfull reageert: " Lieve Daan, alleen maar liefde en warmte straalde je uit, en die warmte heb je doorgegeven aan zoveel mensen, zoveel harten gevuld. Lieve mooie bijzondere Daan, wat zal je gemist worden. Alle liefde en sterkte voor John en de kinderen en alle andere familie en naasten. "
Ook Barbara Barend laat een reactie achter op het bericht. " Wat een lieve vrouw. Alleen maar liefde. Heel veel sterkte John en familie. " Ellemieke Vermolen schrijft: " Wat een intens verdriet en wat een gemis, Daan zal voor altijd licht en liefde blijven verspreiden, voor altijd. "
deelt eveneens een ontroerend bericht op social media. " Voor altijd in mijn hart. Prachtige, lieve, mooie, grappige Daan ." Maik de Boer laat bij een foto van Daniëlle en een brandende kaars weten: " Zo veel positiviteit, zo’n puur, mooi en oprecht mens. "