Zou deze mediator de banden van de Hazes-familie kunnen herstellen?

Entertainment
door Indy
woensdag, 11 oktober 2023 om 11:50
template schuine foto 14
Dat de Hazes-familie niet de beste band heeft is inmiddels wel bekend. Na alle gebeurtenissen lijkt een hereniging er voorlopig nog niet in te zitten. Mocht de familie daar tóch ooit behoefte aan hebben, dan staat er voor hen in ieder geval al een bemiddelaar klaar.

Producent André Hazes Sr.

Rachel Hazes ligt met beide kinderen nou niet echt bepaald op een lijn. Dochter Roxeanne Hazes heeft onlangs aangekondigd dat zij een bodemprocedure tegen haar moeder wil aanspannen en ook zoon André Hazes heeft geen contact meer met zijn moeder. De familieband lijkt onherstelbaar, maar toch is er één iemand die hier graag verandering in zou zien. Het doet muziekproducent en liedjesschrijver Emile Hartkamp, die jarenlang heeft gewerkt met André Hazes Sr., groot verdriet om de familie Hazes zo te zien. Dit zegt hij in een interview met weekblad Story .
Emile schreef onder andere de hit Uit mijn bol voor André en hij zag de liefde opbloeien tussen de zanger en Rachel. "We hebben samen veel gemaakt en ik heb altijd respect voor hem gehad. Daarom vind ik het ook pijnlijk om te zien hoeveel ruzie er nu in die familie is" , zegt Emile in Story.

Mediator

Het zit Emile zelfs zo dwars dat hij zich aanbiedt als mediator. "Ik zou graag tussen hen willen bemiddelen. Ze moeten gaan praten, zonder camera’s, zonder rechtszaken. Gewoon met zijn drieën en wellicht iemand erbij. Die persoon wil ik wel zijn." Hij hoop vooral dat een van de Hazes-leden snel het initiatief neemt om actie te ondernemen om de banden te herstellen. "Moet je je voorstellen dat ze over tien jaar besluiten wel te gaan praten en eruit komen. Dan hebben ze zoveel jaren verspild... Mij mogen ze daar altijd voor bellen."
André ziet te familiehereniging op korte termijn nog niet zo gauw gebeuren. In een interview met het AD zei de zanger onlangs dat hij geen ruzie heeft met zijn moeder en zus, maar dat ze ook 'geen lekker contact' hebben met elkaar. André denkt ook dat 'diep in ons hart' iedereen een familiehereniging wil. "Alleen kun je niets forceren. Vooral ik niet."