Is dit B&B Vol Liefde-koppel tóch nog gelukkig samen?

Entertainment
door Indy
woensdag, 11 oktober 2023 om 13:36
leendert thalia uit elkaar bb vol liefde
In mei dit jaar kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Hans en Petra uit B&B Vol Liefde hun relatie hadden verbroken. Petra trok zelfs in Hans zijn B&B in Frankrijk in, maar vertrok een paar maanden later alweer. De twee zijn nu samen gespot op het terras. Zou de vonk dan tóch over zijn geslagen?

Relatie Hans en Petra

Hans en Petra waren te zien in het tweede seizoen van het populaire programma B&B Vol Liefde . De twee kwamen als koppel uit het programma en Petra emigreerde zelfs naar Frankrijk voor de liefde. RTL Boulevard ging in september vorig jaar bij het stel langs en alles wees erop dat het goed ging tussen de twee. " Hans is leuk omdat hij een grote mate van zelfspot heeft, en helemaal zichzelf is" , zei Petra destijds over haar lover . En ook Hans was zeer te spreken over Petra. Hij noemde haar een 'leuke, knappe dame'. "Wat wil je nog meer? De toekomst zal het uitwijzen."
Helaas liep het liefdesavontuur van de twee slecht af. Een oplettende fan ontdekte in mei dat Hans en Petra elkaar niet meer volgden op Instagram. Hans bevestigde, spijtig genoeg, de breuk aan RTL Boulevard . "De liefdesvonk, die voelden we niet" , is het enige wat Hans erover kwijt wilde. Petra had nog helemaal geen behoefte om de breuk vanuit haar kant toe te lichten en vertrok weer naar Nederland.

Tóch meer aan de hand?

Yvonne Coldeweijer plaatst op Instagram een foto van Hans en Petra. Ze zijn onlangs samen gespot op een terrasje in Roosendaal. De twee hebben dus nog contact met elkaar, maar wat hun relatiestatus is, is niet bekend. "Zou er toch uiteindelijk nog liefde zijn opgebloeid?" , schrijft Yvonne erbij.
Inmiddels is de eerste, officiële B&B Vol Liefde -bruiloft
aangekondigd. Dit najaar stappen Harmjan en Astrid, die te ook te zien waren in het tweede seizoen, in het huwelijksbootje. Het leek eerst niks te worden tussen de twee, maar cupido heeft toch raak geschoten. Wie weet zien we Hans en Petra over een paar maanden tóch samen voor het altaar staan.