Wim Beelen over relatie Sylvie Meis: 'Ik ben geen publiek figuur'

Entertainment
woensdag, 11 oktober 2023 om 14:39
ontwerp zonder titel 71
Sylvie Meis is smoorverliefd op multimiljonair Wim Beelen. Het verse paar heeft tot dusverre weinig onthuld over hun relatie. Toch deelt Wim, in een interview met weekblad Story, zijn reactie op hun prille liefdesgeluk.

Nieuwe liefde van Sylvie Meis

" Sylvie Meis opnieuw verliefd !", luidde de kop van BILD afgelopen weekend. De nieuwe vriend van Sylvie is Wim Beelen , die naar verluidt goed is voor maar liefst 200 miljoen euro. De twee zouden elkaar begin vorige maand hebben ontmoet in een restaurant in Amsterdam, Sylvie was toen in Nederland voor de contractondertekening van haar zoon Damián bij Ajax.
En zoals bekend is van Sylvie, verspilt ze geen tijd en schijnt ze haar nieuwe liefde al voorgesteld te hebben aan familie en vrienden. Ze nam Wim zelfs mee naar een huwelijk van een goede vriendin van haar op het Spaanse eiland Mallorca.

Wim's privacy

Sinds de bekendmaking van hun relatie gaat Wim's telefoon constant af. Hoe gaat hij om met de mediastorm? " Volgens mij kan ik beter mijn telefoon niet meer opnemen. Ik ben erg gesteld op mijn privacy ", zegt Wim in gesprek met weekblad Story . In tegenstelling tot Sylvie, zit Wim dus helemaal niet te wachten op al die aandacht. " Ik snap dat bepaalde nieuwsfeiten goed scoren. Maar ik ben geen publiek figuur. Ik heb geen zin in een kat-en-muisspelletje. "

Ex-vriendin Ellen

Juicekanaal Realityfbi ontdekte eerder deze week dat Wim tot voor kort nog een relatie had met een andere vrouw, Ellen. Dit blijkt te kloppen, want volgens Story staat Wim nog steeds ingeschreven op hetzelfde woonadres als Ellen. Op een foto die het weekblad heeft gepubliceerd, is zelfs te zien dat beide namen op het naambordje naast de deurbel vermeld staan. Hij was heel lang samen met haar, maar ze zijn nooit getrouwd geweest. Ellen heeft haar eigen praktijk in natuurgeneeskunde. Enige jaren geleden kwam ze in het nieuws vanwege het behalen van een recordopbrengst voor een actie van Free a Girl . Tijdens de actie, genaamd Lock me Up , liet Ellen zich vrijwillig twaalf uur lang opsluiten in een hoekje van één bij twee meter om meisjes in India uit de prostitutie te helpen bevrijden. In haar eentje wist ze een recordbedrag van maar liefst 32.000 euro op te halen.
Wat vindt Ellen van de nieuwe relatie van haar ex, die nog niet zo lang haar ex is? " Ik ga daar niet op reageren ", zegt ze tegen Story.