Emma Heesters herpakt zichzelf na de breuk met Wesley Hoedt

Entertainment
door Denise
vrijdag, 24 maart 2023 om 9:36
ontwerp zonder titel 87 2
Laatst kwam Emma Heesters met het bericht dat zij en profvoetballer Wesley Hoedt een punt achter hun relatie hebben gezet. Maar of de zangeres er heel erg mee zit? Op een video die Emma deelde straalt ze weer.

Emma Heesters straalt weer

Op TikTok heeft Emma een video gedeeld waarin ze aan het genieten is van het rooftop uitzicht. Emma heeft een onder de TikTok gezet met de tekst: "One night in Dubai." Met een prachtige outfit aan ziet het ernaar uit dat ze heerlijk aan het genieten is in Dubai. We geven haar gelijk! Dat doet ze goed.

Breuk Emma Heesters en Wesley Hoedt

Emma liet begin maart weten aan haar volgers op Instagram dat haar relatie over en uit is . Op haar Instagram begint ze haar bericht met: "Fijne International vrouwendag. Proost op alle sterke vrouwen & mannen! Dat gezegd hebbende wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben." Emma geeft aan dat haar hart is gebroken, maar dat ze geen spijt krijgt van de mooie tijd met de profvoetballer. Emma is gelukkig positief. "Na regen komt zonneschijn." Emma en Wesley waren sinds 2020 samen.
Het is maar beter dat de relatie uit is, aangezien er veel berichten naar buiten kwamen dat Wesley vreemd zou gaan. Emma leek hem te vergeven, maar nu is het dan echt klaar tussen hen.