Erica Meiland betreurt Maxime's beslissing om te stoppen met roken

Entertainment
woensdag, 27 september 2023 om 10:14
ontwerp zonder titel 39
Erica Meiland staat niet achter de keuze van Maxime Meiland om te gaan stoppen met roken. In De Telegraaf vertelt Maxime dat haar moeder het voornemen zelfs 'belachelijk' vindt.

Erica Meiland: 'Belachelijk'

Maxime vertelt tegen De Telegraaf : "Mijn vader vindt het prima dat ik ga stoppen met roken, maar hij heeft ook zoiets van; waarom? En mijn moeder vindt het belachelijk. Ja, echt! Ze zegt: 'Ja, als je ervan geniet?! Er mogen al zoveel dingen niet tegenwoordig'. Die is ook een beetje rebels. Zij vindt het gewoon onzin." Hoewel Erica haar standpunt duidelijk maakt, is het belangrijk om te weten dat stoppen met roken een persoonlijke keuze is en voor sommige mensen juist een nieuwe weg is naar gezondheid.

Maxime Meiland ambassadeur Stoptober

Dit jaar is Maxime één van de ambassadeurs van Stoptober. Stoptober is een campagne dat ieder jaar in oktober terug komt en zich bezighoudt met het overtuigen van mensen die roken om te gaan stoppen. Maxime wil de sigaretten niet meer aanraken, vanwege haar dochters, ze wil graag het goede voorbeeld geven aan haar dochters Claire en Vivé, vertelt ze. "Ik zou het wel erg vinden als ze later gaan roken, maar ik zou ook hopen dat het een fase is in de puberteit. En dat ze er op een gegeven moment weer mee stoppen." En door mee te doen aan de campagne inspireert Maxime ook andere rokers om te gaan stoppen met roken.

Boek Caroline van Eeden

Er is de laatste tijd veel gedoe rondom de familie Meiland , door het aankomende boek van Caroline van Eeden . Waarin Caroline belooft veel te gaan onthullen over de familie Meiland. Zo is al onthuld dat Martien gemeenschap zou hebben gehad op de parkeerplaats .Hoewel Caroline benadrukt dat het niet haar intentie is om schade toe te brengen aan de familie Meiland, blijft het boek ongetwijfeld controversieel. De vraag is nu of dit gedoe invloed zal hebben op hun geliefde imago en succesvolle carrière in de entertainmentindustrie.