Empathieloze Johan Derksen bekritiseert Dave Roelvink's terugval: 'Snuift voor publiciteit'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 27 september 2023 om 11:11
johan derksen dave roelvink
Dave Roelvink zit op dit moment in een afkickkliniek in Zuid-Afrika omdat hij een terugval heeft gehad. Tijdens Vandaag Inside werd er gesproken over het nieuws met harde woorden van Johan Derksen .

Terugval Dave Roelvink

Deze week werd bekend dat Dave Roelvink is opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hij heeft een terugval gehad. Hij worstelde al heel lang met zijn verslaving, maar dit is langere tijd heel erg goed gegaan. Toch ging het nu weer helemaal mis.
Zijn vader, Dries Roelvink , voelt zich machteloos . Hij zou zijn zoon alles willen geven om hem van de verslaving af te helpen, maar dat kan niet. Toch heeft hij er alle vertrouwen in dat hij hier beter uit gaan komen.

Vandaag Inside over verslaving Dave

In Vandaag Inside hebben ze het natuurlijk over het nieuws dat Dave Roelvink opnieuw is opgenomen.
"Dit is een klap voor de hele familie" , zegt René van der Gijp in Vandaag Inside. "Ik zag echt dat het hem raakte."
Waar René nog een beetje sympathiek reageert op de familie, neemt Johan Derksen absoluut geen blad voor de mond.
"Maar het is wel zo, we zijn nu hopelijk, eindelijk, van die familie Hazes af. En dan komen die zoontjes van die Dries weer", zegt hij. " Maar het is gewoon nieuws. Er worden grote stukken over geschreven dat hij weer snuift en in een inrichting zit. Het zal me een worst zijn, het is toch geen nieuws?"
René heeft aan dat het in principe alleen belangrijk is voor die mensen, Dries en zijn vrouw en de familie die het eigenlijk allemaal aangaat.
"Hij is in staat om te gaan snuiven om weer in de publiciteit te komen", sneert Johan naar de familie Roelvink.
Özcan Akyol, die zich er ook nog even mee gaat bemoeien, vraagt zich af of ze het echt wel erg vinden dat Dave weer verslaafd is. Het is weer extra publiciteit en ze kunnen er weer een documentaire omheen bouwen. "Volgens mij vinden ze het helemaal niet erg, ze krijgen weer air time."