Erica Meiland schenkt een gigantisch geld bedrag aan haar dochters

Entertainment
door Denise
dinsdag, 11 april 2023 om 10:00
ontwerp zonder titel 2023 04 11t103236254 1
Familie staat bij Erica Meiland op nummer één. Ze heeft een ontzettend goede band met haar dochters Maxime en Montana Meiland samen met hun kleindochters Vivé en Claire. Het afgelopen jaar is de moeder van Erica, Jenny Renkema overleden op 93-jarige leeftijd, Erica kreeg veel geld van de erfenis en besloot iets liefs te doen: haar dochters beiden 100.000 euro geven.

Grote erfenis voor Erica Meiland

Op jonge leeftijd kreeg Erica te maken met tragische gebeurtenissen. Zo overleed haar vader, broer en zus, en vorig jaar haar moeder. Erica heeft nog één familielid, de dochter van haar overleden zus: Jirina. Jirina heeft MS en wil geen contact meer met haar tante. Ze krijgt gelukkig wel een deel van de erfenis, dat vindt Erica fijn. De ziekte maakt het allemaal niet makkelijk voor Jirina. Erica vertelde tegen Story: "Het huis van mijn moeder is verkocht, de opbrengst daarvan is tussen Jirina en mij verdeeld.

Dochters Meiland krijgen flink bedrag

Erica vertelt dat Jirina en zij ongeveer twee ton per persoon krijgen. "Dat bedrag kan Jirina goed gebruiken. Dat doet me heel goed." Erica en Martien hebben ervoor gekozen om het bedrag op de rekening van hun dochters te storten. "Martien en ik hebben onze kinderen daarvan beiden 100.000 euro geschonken. Wij hebben het niet direct nodig en de meiden hebben dure huizen gekocht, vandaar. "
Wat een gul gebaar!