Vertrekt René van der Gijp bij Vandaag Inside?

Entertainment
door Denise
dinsdag, 11 april 2023 om 9:58
ontwerp zonder titel 2023 04 11t141343141 1
Het zou zomaar eens kunnen dat René van der Gijp vertrekt bij Vandaag Inside. Volgens de site van Bekende Buren zou hij een reisbureau hebben gekocht en blaast hij zijn carrière nieuw leven in.

Carrièreswitch voor René van der Gijp?

René die samen het programma Vandaag Inside maakt met zijn twee collega's Wilfred Genee en Johan Derksen, heeft een reisbureau gekocht. René verdient veel geld met het programma en de talkshow is dan ook zeer succesvol. Waarom zou hij dan een reisbureau kopen?

René van der Gijp redt reisbureau

René is al een paar jaar gelukkig met zijn vrouw Minouche, in 2020 trouwden ze in Noordwijk in een strandtent. Ditzelfde jaar was ook het jaar dat corona uitbrak en het bedrijf van zijn vrouw werd hier ook door getroffen. Zijn vrouw heeft sinds 2012 al een reisbureau 'Hello from travel', reisbureaus werden natuurlijk hard getroffen in de tijd van corona. René kocht het huis eind 2020 voor 190.000 euro als huwelijks gebaar voor zijn vrouw, vanaf hier runde zijn vrouw het reisbureau. Dit deed hij met zijn eigen geld. René zorgde ervoor dat het bedrijf van zijn vrouw 'Hello from Travel' nog altijd bestaat en hielp zijn vrouw in tijden van crisis. Dat wil iedere vrouw toch?