Esmee en Sharon willen veel geld zien voor deelname aan Ex on the Beach: 'Het is zo op'

Entertainment
door Lois
zaterdag, 17 februari 2024 om 9:19
sharon esmee 2 740x417 1
Tijdens een theekransje met Farja onthulden ze dat ze wel weer aan Ex On The Beach zouden deelnemen, maar wel voor meer geld...

Sharon en Esmee

Als je weleens naar Ex on the Beach: Double Dutch hebt gekeken, dan weet je vast wie Sharon en Esmee zijn. De terror twins, zo noemen ze zichzelf, hebben meerdere keren meegedaan aan de realityshow en de dames hebben zeker hun stempel gedrukt. Nu zagen de twinnies er bij hun tweede deelname wel heel anders uit dan bij hun eerste en ondertussen zijn ze ook weer veranderd door cosmetische ingrepen.

Reality-tv

Hoewel de zusjes niet meer meedoen aan Ex on the Beach-achtige programma's, zijn ze nog steeds dol op reality-tv. Esmee schittert in Echte Meisjes in de Jungle, terwijl Sharon haar dosis aandacht niet kon missen tijdens haar zwangerschap. Samen met zus Esmee werden ze gevolgd voor de serie A Star Is Born waar andere soon to be
ouders ook gevolgd werden. Ook namen ze samen deel aan Good Luck Guys, waarbij ze moesten overleven zonder filter.
Hoewel de meiden er (vroeger en nu) zowat precies hetzelfde uitzien en ze, naar eigen zeggen, er ook alles aan doen om zoveel mogelijk op elkaar te lijken, hebben ze toch een heel ander karakter. We spraken de meiden een poos geleden en toen zeiden ze: "Alleen mensen die ons persoonlijk kennen, weten dat wij een heel ander karakter hebben. Het is moeilijk uit te leggen, maar de mensen in de villa merkten het verschil wel."

Zwemmen in het geld

En dan hebben we het nog niet gehad over hun liefde voor geld. Tijdens een theekransje met Farja onthulden ze dat ze wel weer aan Ex On The Beach zouden deelnemen voor een schamele €30.000. "Het is zo op," lachte Esmee. Voor Echte Meisjes in de Jungle was Esmee echter tevreden met €10.000, terwijl Sharon haar neus optrok voor dat 'te weinig geld'. Volgens Esmee is Sharon simpelweg niet meer relevant en moet ze genoegen nemen met minder. Zijn de 'terror twins' hun glans aan het verliezen, of is er nog hoop voor een sprankelende comeback? Sharon smeekt ondertussen de makers van Echte Meisjes in de Jungle om haar toe te laten in seizoen 3. "Samen zijn we het leukst", voegt Esmee toe. Zal de jungle zich wagen aan dit terror duo?"