Estavana Polman doet intieme onthulling over Rafael van der Vaart

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 14 juli 2023 om 11:38
estavana polman rafael van der vaart jaloers
Estavana Polman is al zeven jaar samen met Rafael van der Vaart. Ze besluit nu een hele intieme onthulling over haar vriend te doen.

Estavana Polman als presentatrice

Estavana Polman maakt haar debuut als presentatrice en het is een droom die uitkomt. "Om met dit reisgezelschap een onvergetelijke roadtrip te maken is iets wat ik straks ook van mijn bucketlist kan afstrepen" , vertelt ze. "Ik heb dit iconische viertal inmiddels ontmoet en dat smaakt naar meer."
Ze praat hierboven over de opnames voor het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit. Ze reisde af naar Azië met deelnemers Ad Visser, Edwin Rutten, Frits Barend en Henny Huisman.

Rafael van der Vaart is jaloers

In De Oranjezomer
vertelt Estavana Polman over het programma dat ze mag presenteren. Presentatrice Hélène Hendriks is wel benieuwd of Rafael van der Vaart niet jaloers is, ze is natuurlijk wel met vier mannen op reis voor twee weken. "Hij is normaal wel jaloers, maar deze keer denk ik niet" , vertelde ze.
Eveline Stallaart, MAFS-expert, was ook te gast. Zij laat weten dat de jaloezie van Rafael juist een positief effect kan hebben op hun relatie. "Dat is helemaal niet verkeerd. De passie laait op wanneer dingetjes onzeker zijn tussen jullie twee."