John Huiberts ook niet trouw aan Leontine Borsato: 'Ook nog met z'n ex'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 14 juli 2023 om 10:41
vriend leontine scheidingshuis
Leontine Borsato en John Huiberts zouden weer bij elkaar zijn, maar lijken beiden niet trouw aan elkaar. Zowel Leontine als John heeft het gezellig met iemand anders.

Leontine Borsato niet trouw aan John Huiberts

Leontine Borsato en John Huiberts waren samen te vinden bij de Amsterdamse Zomer afgelopen weekend. Ze lijken een knipperlichtrelatie te hebben, die op dit moment aan zou staan.
Toch kwam naar buiten dat Leontine niet trouw is aan John . Ze zou – toen John net even weg was – hebben gezoend met een andere man. Leontine had ontzettend veel gedronken volgens de spion, maar ging – ondanks het overspel – naderhand wel met John mee naar huis.

John terug bij zijn ex?

Waar Leontine hier in een slecht daglicht gezet wordt, is John ook zeker schuldig. "Nu hoor ik dus ook van een betrouwbare spion dat John dus stiekem zijn ex nog steeds ziet" , vertelt Yvonne Coldeweijer. "Dat verbaast mij natuurlijk niet want John is een narcist en die staat in Waalwijk hierom bekend."
Toch ziet John Leontine dus ook nog steeds, hij lijkt niet te kunnen kiezen. Vervolgens wil Yvonne Leontine ook graag behoeden voor John. "Leo, John is niet wat je denkt" , begint ze. "Je vindt mij was stom omdat ik heb gezegd dat je altijd lang in je nest ligt, maar deze man is toxic. En hij belazert je met z'n ex. Weg meer!"
schermc2adafbeelding 2023 07 14 om 103907
Beeld: Instagram @lifeofyvonne