Ewout Genemans kondigt de komst van Bureau Maastricht aan

Entertainment
vrijdag, 22 december 2023 om 15:47
ontwerp zonder titel 2023 12 22t114716709
Fans van Ewout Genemans en zijn politieteam kunnen uitkijken naar goed nieuws, aangezien de presentator vandaag heeft aangekondigd dat de opnames voor een nieuw seizoen in maart 2024 van start zullen gaan in... Maastricht! En daarbij kondigt hij ook aan, wanneer het nieuwe seizoen wordt opgenomen!

Nieuwe locatie

" Een stad met jaarlijks miljoenen toeristen en bezoekers. Dicht aan de grens, met een bruisend uitgaansleven, studenten- en voetbalstad, woonplaats van veel expats en een internationale allure ," schrijft Ewout op zijn Instagram. " Volgend seizoen zullen wij hier de agenten gaan volgen! De opnamen starten in maart. Ik ben heel benieuwd wat we de komende tijd allemaal gaan meemaken. "

Heftige gebeurtenissen

Elke dinsdag stemden 1,5 miljoen Nederlanders af om de opmerkelijke belevenissen van Ewout Genemans vanaf de achterbank van een politiewagen te volgen afgelopen seizoen. Voor de presentator zelf maakte met name Rotterdam een extra diepe indruk. " Rotterdam is anders omdat er heel veel heftige incidenten zijn. We gingen sommige dagen van melding naar melding. Vaak gewelddadige meldingen. Ik had het van tevoren wel gedacht, maar het is wel heftiger, " vertelde Ewout in RTL Boulevard.
Naast Bureau Rotterdam was Ewout Genemans dit jaar betrokken bij nog een aangrijpend programma op Videoland. In Ewout bezocht hij bijvoorbeeld een echte bodyfarm, waar de geur van de aanwezige lijken hem misselijk maakte. " Dit is wel erg heftig om te zien. Ik word ook misselijk van wat ik zie en ruik. "

Ewout in Thailand

Ewout Genemans nam zijn kijkers mee op een reis naar Thailand, waar hij mannen volgde die op zoek waren naar een levenspartner. Specifiek bezocht hij de stad Pattaya, bekend om zijn bloeiende industrie. Tijdens deze afleveringen observeerde Ewout de kandidaten tijdens hun dates en ontdekte hij dat moderne Thaise vrouwen niet meer voldoen aan het traditionele stereotype van de onderdanige bruid.
Naast deze exotische avonturen behandelde het programma van Ewout ook andere boeiende onderwerpen, waaronder de problematiek van rattenplagen, het complexe proces van lichaamsdonatie, en de wereld van escortbureaus in het bruisende New York.

POPULAIR NIEUWS