Johan Derksen tegen eigen dochter: 'Kinderen krijgen is stomste fout ooit'

Entertainment
vrijdag, 22 december 2023 om 15:09
ontwerp zonder titel 2023 12 22t112735720
Marieke, de dochter van Johan Derksen, heeft al geruime tijd dezelfde partner en heeft nooit kinderen gekregen, maar ze heeft vrede met die beslissing. "Johan heeft ook altijd tegen mij gezegd: Begin nooit aan kinderen. Dat is het stomste dat je kunt doen".

Geen kinderwens

Johan Derksen schuwt zijn mening niet, zelfs niet tegenover zijn eigen kinderen. Zijn dochter Marieke vierde haar 44e verjaardag in oktober en ondanks haar langdurige relatie heeft ze nooit de wens gehad om kinderen te krijgen. " Ik ben juist blij dat ik een leeftijd heb bereikt dat ik niet meer bang hoef te zijn dat ik zwanger word: dat schip heeft de haven verlaten ", vertelt Marieke in gesprek met weekblad Story . " Ik heb nooit kinderen gewild en mijn vriend gelukkig ook niet. "

Johan Derksen nooit opa

Maar wat vindt haar vader Johan ervan dat hij nooit opa zal gaan worden? " Johan heeft altijd tegen mij gezegd: Begin nooit aan kinderen. Dat is het stomste dat je kunt doen ", vertelt Marieke. " Toen heb ik weleens gezegd: Maar ik ben jouw kind hé? Maar goed, hij hoeft niet bang te zijn dat hij snel opa wordt, want mijn halfzus heeft volgens mij ook geen plannen in die richting. "
Johan kreeg later in zijn leven dochter Anoeska uit een ander huwelijk. Anoeska woont in Londen en heeft geen nauwe band met Marieke. " Er is geen ruzie hoor, en überhaupt no hard feelings, maar Johan en Anoeska’s moeder zijn na een jaar gescheiden ", legt Marieke uit. " Zij is bij haar moeder gaan wonen, ik ben bij Johan gebleven. Dan krijg je toch een andere band. "

Huwelijk met Marieke's moeder

Johan Derksen is in zijn leven drie keer getrouwd . Zijn eerste grote liefde was Linda Derksen. De twee kregen samen dus hun dochter Marieke. Linda kwam om het leven door een val van de trap. Op dat moment was Marieke slechts twaalf jaar oud.
Johan vertelde in het programma Waar is de Mol? over de tragische gebeurtenis. " Ik vond haar toen ik ’s nachts thuiskwam van een wedstrijd. Ze is achterover gevallen om dozen naar boven te brengen en is haar evenwicht verloren. Ze raakte met haar achterhoofd een traptrede onder haar. En die klap werd haar fataal. "

POPULAIR NIEUWS