Ex Dennis Schouten liegt de boel bij elkaar: 'Het is nu aan de politie'

Entertainment
door Denise
woensdag, 08 maart 2023 om 14:12
dennis schouten ex politie
De problemen worden al groter tussen Dennis Schouten en zijn ex Natasja Dragic. Dennis deelt nu een bericht op Instagram dat het niet stopt met de bedreigingen en dat hij daarom nu vlucht naar het buitenland. De presentator zei dat er 'pedohunters' aan zijn deur stonden vannacht. Dennis zei al dat hij aangifte zou doen van laster en smaad tegen Natasja, dit heeft hij nu gedaan.

Uitvechten op social media

We schreven al eerder dat het op 7 januari begon voor Dennis. Natasja deelde toen een video waarin ze zei dat ze minderjarig was toen ze een relatie had met Dennis. Volgens Dennis zou dit absoluut niet waar zijn. De afgelopen dagen zijn de twee het flink aan het uitvechten via social media.

'Pedohunters' aan de deur van Dennis Schouten

Dennis heeft nu screenshots ontvangen die hij in een Instagram bericht deelt. Op deze screenshots lijkt het alsof Dennis praat met minderjarige meiden. Dennis zegt dat deze screenshots zijn gephotoshopt. Hij schrijft bij het bericht: "Door dit knip en plak werk moet ik bang zijn in mijn eigen huis." Zo zijn er vannacht ook 'pedohunters' aan zijn deur verschenen. Dennis is er klaar mee. "Na de roddelpraat uitzending van vandaag vertrek ik naar het buitenland. Ik ben helemaal leeg." Dennis zegt dat Natasja hem al sinds enkele maanden kapot probeert te maken. Zo probeert ze hem 'te beschadigen via alle vormen van het internet.'
Natasja zegt zelf dat Dennis degene is die liegt en niet zij. Dit laat ze weten via Instagram Stories. "De waarheid achterhalen is nu aan de politie. Ze hebben het bestand en ik laat me niet bang maken door je aangiftes met je laster en smaad." Inmiddels heeft Natasja ook aangifte gedaan.
Voor Dennis zijn het moeilijke dagen geweest. Zo heeft er iemand vrijdagnacht hem in zijn gezicht gestoken. Dit gebeurde in een bar in Enschedé. Het mes kwam bijna in het oog van Dennis.