Jaimie Vaes en Frits Wester te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Entertainment
door Denise
vrijdag, 11 augustus 2023 om 10:02
ontwerp zonder titel 2023 08 11t095939391
Niemand minder dan Frits Wester en Jaimie Vaes zien we als kandidaten in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, ze zijn de eerste BN'ers die bekend worden gemaakt voor het welbekende avontuurlijke programma.

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat alweer bijna weer van start en de eerste aflevering is te zien op zaterdag 2 september op RTL 4. Niet getreurd, want de tweede aflevering kun je gelijk een dag daarna bekijken. Hierna komt er elke week een nieuwe aflevering op zondag. Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, het wordt alweer de 23e editie. Het vorige seizoen wist Dennis Wilt het tot het eind te schoppen en ging hij ervandoor met de winst. Jaimie maakte al eerdere deze week bekend dat zij mee ging doen aan het programma.

Kandidaten

Op sociale media wordt er ook een filmpje geplaatst waar we de deelnemers vaag kunnen zien. De makers schrijven bij dit filmpje: "Goed kijken."
Na goed kijken, denken de volgers meerdere BN'ers te spotten in het filmpje. Zo wordt gedacht aan Guido Spek, Eva Simons en Iris Enthoven die we terug gaan zien in Expeditie Robinson.
We zijn heel erg benieuwd wie er allemaal nog meer mee gaan doen!