Jan Smit op bezoek bij Dr. Pimple Popper

Entertainment
door Denise
vrijdag, 11 augustus 2023 om 11:01
ontwerp zonder titel 2023 08 11t105708937
Jan Smit heeft een nogal opvallende story geplaatst op zijn Instagram. Zo is te zien dat hij namelijk een bezoekje heeft gebracht bij Dr. Pimple Popper.

Jan Smit ontmoet Dr. Pimple Popper

Dr Pimple Popper , wier echte naam Dr. Sandra Lee is, is al jaren heel populair op het internet. Hier heeft zij video's en ze heeft zelfs een eigen televisieserie bij TLC . Wat doet zij dan zoal? Ze laat puisten open barsten...
Op Instagram richt Sandra haar camera zien op het gezin van Jan en zegt: "Kijk naar ze, allemaal uit Nederland. En ze zijn speciaal gekomen om mij te zien." Jan roept: "Uit Volendam." Wanneer de kinderen moeten lachen op de achtergrond, vraagt Sandra wat er zo grappig is. Jan vertelt dat zijn kinderen gewoon een beetje verlegen zijn. "Jullie zijn allemaal fantastisch" , zegt ze lovend over het gezin. Het is niet bekend hoe ze elkaar ontmoet hebben. Misschien horen wij later hier iets over, maar het kan ook zijn dat Jan de reden liever voor zichzelf houdt om medische redenen.
scherm afbeelding 2023 08 10 om 123802

Afgevallen

Jan besloot een tijdje geleden om het roer om te gooien en wilde een summer body . Hij deed er dan ook alles aan en dit ging met succes. De zanger is maar liefst 10 kilo afgevallen.