Jaimie Vaes openhartig in Open Casa: 'De rust is wedergekeerd'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 11 augustus 2023 om 11:42
jaimie vaes openhartig in open casa de rust is wedergekeerd
Gisteren kwam de nieuwe aflevering van Open Casa, de YouTube serie van Robbert Rodenburg, online. Hierin was onder andere Jaimie Vaes te gast. Samen hebben ze het over haar relatie die ze met Lil' Kleine heeft gehad.

Jaimie Vaes in Open Casa

Samen met Estelle Cruijf en Anna Nooshin is Jaimie Vaes te zien in de nieuwste aflevering van Open Casa. Deze keer hebben ze het onder andere over gelukkig zijn, plastische chirurgie, trauma's van vroeger, kritiek en liefde. Het is niet de eerste keer dat Jaimie te gast is in de YouTube-serie van Robbert. Eerder dit jaar was ze ook al te gast en heeft ze een aantal opvallende uitspraken gedaan over haar zoontje . De relatie die ze toen met rapper Lil' Kleine had

'Op bepaalde dagen beter'

Ondanks het al enige tijd uit is tussen Lil' Kleine en Jaimie zien en spreken ze elkaar nog regelmatig, dat komt voornamelijk door hun zoon Lio. De band tussen hen is een stuk veranderd vergeleken begin dit jaar, in positieve zin. Volgens Jaimie is het "op bepaalde dagen beter"
dan andere, maar dat is niet zo vreemd. Onlangs vervulde ze haar droom, in en op het blad Playboy staan , iets wat eerder niet van Lil' mocht.

'Niet meer gesprek van de dag'

Ze laat weten dat het beter dan ooit met haar gaat . "Het is niet meer het gesprek van de dag. Het leeft ook bij mij gelukkig niet dagelijks." Hiermee doelt ze op de vermeende mishandeling die vorig jaar in en rondom de auto plaatsvond. De beelden daarvan gingen rond op social media. Schijnbaar zou ze die zelf naar roddelkanalen hebben gestuurd. De zaak is
"Tijd heelt ook alle wonden. De rust is wedergekeerd" , aldus Jaimie.