Kaj Gorgels deelt prachtige foto van hemzelf en zwangere Jessie Jazz Vuijck

Entertainment
door Denise
vrijdag, 11 augustus 2023 om 13:57
ontwerp zonder titel 2023 08 11t135352674
De babybuik van Jazzie Jazz Vuijck is flink aan het groeien! Het duurt nu niet lang meer voordat de kleine spruit geboren wordt. Zij en haar partner Kaj Gorgels zijn zich aan het voorbereiden op het ouderschap. Op Instagram deelt Kaj een schattige foto van hen tweetjes, mét de baby buik van Jessie.

Tijd voor elkaar

Kaj en Jessie Jazz kunnen nog heerlijk eventjes heerlijk genieten dan de tijd die ze samen hebben en dat doen ze dan ook op Ibiza. Op Instagram deelt Kaj een prachtige foto van hem en de soon to be mommy . Op deze foto kunnen we goed de baby buik zien. "HEERLIJKE PENS", schrijft Kaj bij het prachtige kiekje.

Voorbereidingen

De blondine bereidt zich helemaal voor op de bevalling. Zo deelde ze op Instagram:"Ben mij langzaam aan het voorbereiden (of eigenlijk al jaren, mijn fascinatie voor bevallen begon al ver voordat ik zwanger was)." Ze gaat verder. "Ik pak alles aan en dompel mij helemaal onder in alle kennis die er al is. Uiteindelijk gaat mijn lijf dit doen en mag het hoofd uit, maar het geeft zo veel vertrouwen om te weten hoe geniaal het bevallingsproces werkt."
Ze wil het liefste thuis bevallen. " Ik geloof in goede voorbereiding. Je weet niet hoe het zal verlopen, maar ik bereid me op alles voor. Intentie is: thuisbevalling met mijn birth team."
En voor als het anders loopt, heeft Jessie een ziekenhuisplan gemaakt. "Samen maken we ook een ziekenhuisplan + logistiekplan dat klaarligt en voor iedereen helder is. En vervolgens laat ik het los en vertrouw ik mijn lijf, baby, team en het proces."