Er is een speciale plant vernoemd naar de familie Meiland

Entertainment
door Denise
woensdag, 21 juni 2023 om 13:35
ontwerp zonder titel 2023 06 21t110154132
Erica Renkema en Martien Meiland hebben hun eigen hortensia, deze hebben ze gedoopt in hun eigen Pension Code Rosé in Noordwijk. Wel zo toepasselijk natuurlijk.

Eigen plant gedoopt door de familie Meiland

Feest in huize Meiland, want de familie heeft hun eigen hortensia. De hortensia is nu gedoopt, mét rosé uiteraard en draagt de naam Hydrangea macrophylla Code Rosé. Erica zegt hierover in een interview met Shownieuws: "Ik vind het echt fantastisch. Wat is die mooi. Wij hebben hem ook vandaag voor het eerst in het echt gezien. Wij zijn altijd al gek geweest van Hortensia's." Het is een prachtige plant met een felroze kleur die in de zomer bloeit.
Hoe kwamen ze op het idee om een eigen plant te hebben? Dat idee kwam van een collectief hortensiakwekers die groot fan van de familie Meiland zijn. Zo vertelde een woordvoerder van Hydrangea World: "Tijdens één van de uitzendingen van het tv-programma Chateau Meiland hoorden we dat de familie liefhebber is van hortensia’s." De verwachting is dat je de nieuwe hortensia kunt kopen vanaf voorjaar 2024 in tuincentra.