Hans de Booij binnenkort dakloos: 'Ik ben ten einde raad'

Entertainment
door Denise
woensdag, 21 juni 2023 om 13:55
ontwerp zonder titel 2023 06 21t114002121
Het zit de Annebel-zanger Hans de Booij niet mee. Momenteel heeft hij geen vaste woon- of verblijfplaats. Na de corona crisis, en omdat hij zelf besmet was met de ziekte, kon hij voor lange tijd niet werken. En daardoor was het voor Hans niet meer mogelijk om de huur van zijn appartement te betalen. Aan De Telegraaf vertelt hij dat hij op dit moment in een caravan woont.

Hans de Booij ten einde raad

Hans de Booij heeft het op dit moment – en al een veel langere tijd – erg moeilijk. Over de situatie vertelt hij: "De huur van mijn appartement kon ik niet langer opbrengen. Ik heb gebruikgemaakt van de gastvrijheid van vrienden in Heusden (Noord-Brabant, red.) en dacht op korte termijn wel een sociale huurwoning te kunnen betrekken. Maar toen kreeg ik te horen dat daar een urgentieverklaring voor nodig is. Ik was radeloos. Bij mijn vrienden wilde ik niet blijven. Ze hebben recht op privacy."
Wanneer het einde nadert van de zomer moet Hans weer uit de caravan, het gaat daar namelijk te koud worden. De gehele situatie bezorgt hem veel stress. "Mijn creativiteit is gedaald tot het nulpunt. Ik hoop dat snel een huiseigenaar mijn pad kruist, die mij wil helpen. Ik ben bang dat ik anders in de nachtopvang van een tehuis voor dak- en thuislozen terecht zal komen, of misschien zelfs wel onder een brug eindig. Zie dit verhaal als een noodkreet. Ik ben ten einde raad!"
Wij hopen voor Hans dat er heel snel iemand op zijn pad komt, waardoor hij niet dakloos zal worden en de situatie voor hem uiteindelijk een stuk beter zal gaan worden.
annabel zanger hans de booij 64 in first dates over moeilijke tijd ik had een enorme eenzaamheidsaanval