Patricia Paay opnieuw in het ziekenhuis: 'Ik word nooit meer de oude'

Entertainment
door Denise
woensdag, 21 juni 2023 om 16:08
ontwerp zonder titel 2023 06 21t145707645
Patricia Paay heeft het op dit moment niet makkelijk met haar gezondheid. De prothese in haar heup werd aangetast door een bacteriële infectie, hierdoor moest ze drie maanden verblijven in een zorghotel. Patricia heeft veel pijn en zal weer een nieuw onderzoek krijgen in het ziekenhuis.

Veel pech voor Patricia Paay

Toen Patricia net haar heup had, viel ze in huis en brak haar bovenbeen. Gelukkig was het voor haar mogelijk om snel hierna weer te lopen, maar ze kreeg weer pech en had te maken met een bacteriële infectie. Wat volgde was een verblijf in een zorghotel voor drie maanden. Toen zei Patricia hierover: "Ik ben niet meer de persoon die ik ooit was. En ik word ook nooit meer de oude."

Onderzoek in het ziekenhuis

Patricia heeft nog steeds veel pijn, maar krijgt gelukkig wel weer wat hoop door het onderzoek. Aan w eekblad Story vertelt ze: "Deze week heb ik een onderzoek in het ziekenhuis. Ze willen me een injectie geven, een soort ruggenprik."
Het zou kunnen dat Patricia minder pijn gaat ervaren door de injectie of dat de pijn zelfs weg gaat. Toch wil ze er niet op te veel hopen, ze heeft de laatste tijd al zo vaak bezoekjes aan het ziekenhuis gebracht. De zangeres is er dan ook helemaal klaar mee. Zo vertelt ze: "Aan de ene kant hoop je op een wonder, maar er is nog niets wat ze hebben gevonden waardoor de pijn minder wordt. Maar dan hoor ik dat ze toch misschien een remedie hebben gevonden. En dan ga je toch weer. Maar als dit niet helpt, houdt het echt op."

Even tussenuit

Gelukkig had ze wel even iets leuks en is ze samen met haar liefje Robbert op vakantie geweest naar België. "We zijn met ons hondje naar de kust gereden. Je hoeft met dit prachtige weer ook niet zo ver weg voor het echte vakantiegevoel", vertelt ze. Het was niet mogelijk voor het koppel om te gaan vliegen. "Dan moet ik te lang in de rij staan. Dat is alleen vol te houden achter een rollator. En dat wil ik liever niet."