Familie Meiland organiseert fandag maar gaat nu al mis: 'Echt beschamend'

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 juli 2023 om 11:02
familie meiland
Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is bijna afgelopen en ook zij voelen dat hun relevantie aan het dalen is. Daarom zoeken ze een andere manier om relevant te blijven!

Familie Meiland organiseert fandag

Er komt een fandag voor fans van de familie Meiland. Op deze dag kunnen Martien, Erica en Maxime Meiland maar liefst 450 fans ontmoeten.
Natuurlijk organiseren ze dit niet zomaar, er moet ook geld in het laatje komen. De fans kunnen de familie niet gratis ontmoeten, hiervoor moeten ze iets meer dan twintig euro betalen. Martien laat weten dat het bedrag €20,02 zal zijn. Op Instagram laten ze weten dat er ook kraampjes zijn met merchandise van de familie en er zijn hapjes en drankjes beschikbaar. Dit zit wel allemaal bij de prijs inbegrepen.
Wat er gaat gebeuren op die fandag is niet duidelijk, wel is duidelijk dat de familie een paar uurtjes aanwezig zal zijn om een praatje te maken met hun fans.

Fandag nu al een drama

Toch gaat het allemaal nog niet zo soepel bij de fandag. Dat ging ten eerste al bij de informatie die de familie deelt, die ze via een blaadje af moesten lezen. Daarbij geven ze ook nog een compleet verkeerd e-mailadres door is te lezen in de comments. Het e-mailadres zou ook helemaal niet bestaan, waardoor er veel fans zijn die de dag nu mis zullen lopen aangezet de aanmelding met mail moet.
Verder zijn er nog wat kleine problemen, maar fans zijn voornamelijk heel positief dat deze er komt. Wel vraagt men zich af of 450 mensen wel genoeg gaat zijn. De relevantie van de familie mag dan wel een beetje dalen, maar ze hebben wel iets meer fans dan 450. Mocht je nou niet in aanmerking komen om voor twintig euro je grote idolen te ontmoeten op de fandag, dan kun je altijd nog 200 euro betalen voor een nachtje in Code Rosé om de familie misschien te spotten.