André Hazes schuift Rachel Hazes aan de kant voor 'andere moeder'

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 juli 2023 om 11:48
rachel hazes andre hazes amsterdamse zomer
André Hazes trad dit weekend op bij de Amsterdamse Zomer. Ook Rachel Hazes was daar aanwezig, maar niet op uitnodiging van haar zoon.

André Hazes bij de Amsterdamse Zomer

André Hazes mocht afgelopen week optreden bij de Amsterdamse Zomer. In eerste instantie ging die al niet helemaal vlekkeloos, iets wat niet helemaal zijn eigen schuld was . Verder leek hij het heel erg naar zijn zin te hebben gehad, want hij deelt er ontzettend veel foto's en video's van op zijn Instagram.
Ook Monique Westenberg besloot een video te delen op Instagram. Natuurlijk om te laten zien dat zij dé vrouw voor André is, maar die video had ze misschien beter niet kunnen delen .

Rachel Hazes niet uitgenodigd bij vrienden en familie

Een bijzondere gast die ook aanwezig was bij de Amsterdamse Zomer was Rachel Hazes. De mensen die optreden op het feest, krijgen extra kaarten voor vrienden en familie die dan op het VIP-deck mogen staan om te kijken. Hier krijg je een tafeltje en wordt je echt als speciale gast gezien. Maar Rachel, die stond daar niet! Ze stond gewoon in het VIP-silver vak, terwijl zelf haar zus, de vrouw die André nu eigenlijk als moeder beschouwd, was wel uitgenodigd op het VIP-deck. Moet toch pijnlijk zijn voor Rachel zelf.
rachel hazes amsterdamse zomer
Beeld: Instagram @lifeofyvonne