Bekend Nederland over vertrek Mark Rutte: 'Wat heerlijk. Verandering!'

Entertainment
door Sophie
maandag, 10 juli 2023 om 13:52
vertrek mark rutte bners
Nederland is in shock: demissionair minister-president Mark Rutte heeft besloten te vertrekken. Iedereen heeft er wel wat over te zeggen, ook verschillende bekende Nederlanders laten weten wat ze ervan vinden.

De val van het kabinet en het vertrek van Mark Rutte

Het kabinet is gevallen, dat is afgelopen weekend bekend geworden. Daarbij heeft Mark Rutte laten weten dat hij niet meer beschikbaar zal zijn als de voorzitter van de VVD. Hij is jarenlang minister-president geweest en niet iedereen is fan van hem. Daarom zijn er ook heel veel verschillende reacties op zijn vertrek. Ook bekende Nederlanders laten zich uit over het vertrek van Rutte en ze nemen zeker geen blad voor de mond.
Claudia de Breij claimt in ieder geval het vertrek van Rutte, ondanks dat het een beetje aan de late kant is.
Regisseur Eddy Terstall laat in ieder geval al weten dat hij absoluut niet beschikbaar is om in het torentje te gaan zitten als opvolger van Mark Rutte.

Wat heerlijk. Verandering! Al vond ik Mark Rutte, de keren dat ik hem mocht ontmoeten, een zeer vriendelijk man vond. Ik heb zelfs een keer een nacht met ‘m doorgebracht in het Glazen Huis. Nou, goed. Einde van een tijdperk en hup: links blok werk samen en sta sterk! #politiek

18
Reply
Ook streamingdienst Videoland maakt nog een leuk grapje, Rutte zal nu namelijk eindelijk wat meer tijd hebben voor andere dingen.