Familie Meiland gaat met de bus: 'Weet niet hoe de bus eruit ziet'

Entertainment
donderdag, 25 januari 2024 om 13:19
ontwerp zonder titel 2024 01 25t112749705
Gisteravond genoten de familie Meiland van een etentje en wilden natuurlijk een goed glas wijn gaan drinken. Om deze reden kozen ze er deze keer voor om niet met de auto naar het restaurant te gaan, maar met de bus. Het lijkt erop dat niemand de rol van BOB op zich wilde nemen.

Familie Meiland pakt de bus

Maxime Meiland neemt een video op terwijl ze samen met haar ouders en dochters op de bus staat te wachten. " Wij gaan met de bus ", zegt Erica Meiland in het filmpje. Daarna verschijnt Martien Meiland in het filmpje. " Hoe lang is het geleden dat je met de bus bent geweest? ", vraagt Maxime. Het gezicht van Martien betrekt. " Ik weet niet eens meer hoe die bus eruitziet! "
Na een paar uur van genieten van het diner, realiseert Martien zich dat ze met de bus naar huis moeten. " Wil jij de rekening vragen? Want wij moeten nog met de bus naar huis. Anders moeten we een uur wachten ", zegt Martien tegen Erica.

Martien Meiland drinkt veel

Maxime onthulde in haar biografie dat haar vader 'veel' drinkt. In 2021 was de familie Meiland voor opnames in Zweden, en daar kwam Martiens drankgebruik voor het eerst ter sprake. " Toen hebben wij het er wel over gehad en hebben Montana en ik voor het eerst heel erg gehuild tegenover hem ", schreef Maxime. " Daardoor lieten we hem merken hoe erg wij daarmee zitten. Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog: ‘Ik weet wel dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee.’ Dat is altijd zijn excuus. "

Goed glas wijn

Daarom heeft Martien het besluit genomen, om minder naar de alcohol te grijpen. " Ik drink alleen nog op speciale aangelegenheden, zoals op de boekpresentatie van Maxime. In het weekend drink ik in principe ook niet ", legde hij uit aan weekblad Story . " Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker, dat kan ik goed gebruiken. "
Maar voor een diner lijkt Martien toch nog steeds te willen genieten van een goed glas wijn, of misschien wel meerdere... wijnen, wijnen, wijnen!
[video width="480" height="816" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2024/01/Meilandjesbus.mp4"][/video]