Thijs Boermans stopt bij Goede Tijden, Slechte Tijden

Entertainment
donderdag, 25 januari 2024 om 11:16
ontwerp zonder titel 2024 01 25t104526432
Een maand geleden werd bekend dat Jonathan Seegers, gespeeld door Thijs Boermans, tijdelijk Meerdijk zou verlaten. Helaas blijkt nu dat dit afscheid definitief is. Thijs maakt na zijn afwezigheid toch weer een comeback in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', om het programma uiteindelijk toch écht achter zich te laten.

Thijs Boermans verlaat GTST

Begin 2023 maakt Thijs Boermans zijn entree in GTST als de buitenechtelijke zoon van Henk (gespeeld door Johnny Kraaijkamp jr.). Zijn verhaallijn krijgt een emotionele wending met betrekking tot zijn moeder Marieke (gespeeld door Elisa van Riessen). Zij wordt gearresteerd na het veroorzaken van de kettingbotsing in de zomercliffhanger en overlijdt in de gevangenis. Het tragische nieuws luidt dat zijn moeder zelfmoord heeft gepleegd.
Thijs is kort afwezig geweest bij de populaire soap, maar maakte onlangs weer een comeback. Helaas voor fans was deze van korte duur, hij heeft namelijk besloten het programma volledig achter zich te laten. Hier is echt geen reden voor, we kunnen ons alleen bedenken dat het misschien niet samen gaat met het kindje dat hij binnenkort zal verwelkomen met zijn vriendin Anna Nooshin.

Wat verdien je bij GTST?

In Goede Tijden, Slechte Tijden
zijn we iedere avond weer veel bekende acteurs voorbijkomen. Een van hen is Fajah Lourens, die op haar 21ste doorbrak met haar rol als Yasmin Fuentes. In een privé-interview van het blad Bendl
, vertelde Fajah openlijk over haar verdiensten. “ Het eerste jaar dat ik in Goede Tijden, Slechte Tijden zat, verdiend e ik 1350 euro per maand. Na drie jaar ging ik weg met 2000 euro. Dat is echt slecht.
Fajah kon met haar GTST -salaris amper rondkomen. Volgens productiehuis EndemolShine
kunnen de acteurs met hun naamsbekendheid door GTST
aan genoeg makkelijke, kleine klussen komen en zo meer bijverdienen. Ze besloot om op een andere manier geld bij te verdienen. “ Televisiewerk wordt altijd opgehemeld, maar ondertussen stond ik op een kermis om wat bij te verdienen. Dan kreeg ik 800 euro om handtekeningen uit te delen .”
Het productiehuis was hier absoluut niet van gediend en Fajah kreeg dan ook kritiek op haar bijverdiensten. “Ik werd op mijn vingers getikt door de producent: ‘Ik wil niet dat je op een kermis staat, want je bent een ster.’ Ik antwoordde: Dan moet je me als een ster betalen. Alsof ík het leuk vindt om op een kermis te staan .”