Deskundige weet het zeker: 'Lil' Kleine is al teruggevallen'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 25 januari 2024 om 9:25
lil kleeeine
Lil' Kleine zat aan tafel bij Renze Klamer afgelopen week om te praten over zijn documentaire. Hier kwam veel kritiek op, ook vanuit onverwachte hoek. Een deskundige kon aan het interview al zien, dat de rapper is teruggevallen en daar niet nuchter aan tafel zat.

Lil' Kleine afkicken

Lil' Kleine en Jaimie Vaes hebben in hun relatie heel wat hoogte- en dieptepunten gehad. Het stel heeft samen gedronken, maar ook gebruikt en daardoor zijn ze samen in hele nare situaties terechtgekomen. Zo vonden er mishandelingen plaats, waar vervolgens weer luchtig over gedaan werd. We zijn natuurlijk allemaal wel bekend met het Ibiza-incident. De twee zouden hebben gevochten in hun hotelkamer, Jaimie deed aangifte, Lil' Kleine werd opgepakt, daarna trok zijn de aangifte in, hij kwam vrij en maakte het koppel een video om aan de buitenwereld te laten weten dat er niks aan de hand was.
Uiteindelijk besloot Lil' Kleine dat het genoeg was en hij besloot om naar een afkickkliniek te gaan in Thailand, dit is ook te zien in zijn documentaire. Sindsdien gebruikt hij – naar eigen zeggen – geen verboden middelen meer. Wel drinkt hij nog graag een drankje en daar heeft hij vrede mee en weet het – nogmaals naar eigen zeggen – goed onder controle te houden.

Deskundige weet het zeker: 'Lil' Kleine is al teruggevallen'

Er was vanuit Renze Klamer al redelijk wat kritiek op het feit dat Lil' Kleine wél weer was gaan drinken. Hij concludeerde dat hij alcohol eigenlijk boven zijn zoontje zet, dit is de rapper niet in de koude kleren gaan zitten. Maar dat helemaal onder controle, lijkt toch niet het geval. Toen Aran Bade, de verslaggever van RTL Boulevard, hem vroeg of hij binnen even een biertje had gedronken, beaamt Lil' Kleine dat. "Ja. Zeker. Ja."
Het is natuurlijk heel eerlijk dat hij dat gewoon eerlijk zegt, maar ook was het best veelzeggend dat Lil' Kleine als laatst naar buiten kwam. Ook verslavingsdeskundige Dick Trubendorffer prikt door de praatjes van de rapper heen. "Als hij zegt: 'Ik drink af en toe alcohol', dan is hij nu al teruggevallen" , zegt hij. "We moeten niet eens meer praten over: hoe lang blijft hij nog clean? Hij ís al teruggevallen!"
De discussie die Lil' Kleine voerde met Renze over zijn zoon, is ook een teken. "Die irritatie spreekt natuurlijk wel boekdelen, want dan heb je de duivel bij de staart op dat moment."
Volgens Dick klopt er ook niets van het beeld dat hij probeert te schetsen naar de buitenwereld, hij houdt zichzelf voor de gek. "Die hele façade die hij neerzet, daar klopt geen mallemoer van. Dit is gewoon een beeld wat je hebt gecreëerd om om te gaan met je problemen."