Familie Meiland heeft een nieuw 'chateau' gekocht

Entertainment
door Sophie
maandag, 17 oktober 2022 om 12:16
familie meiland chateau
Nadat de Familie Meiland hun Chateau in Frankrijk hebben verkocht en even zijn gestopt met het ontvangen van gasten, lijkt het bij hen nu weer te zijn gaan kriebelen. Het nieuws kwam via het roddelkanaal RealityFBI bij Shownieuws terecht: de familie Meiland heeft een nieuw pension gekocht.
Familie Meiland gaat weer gasten ontvangen
Familie Meiland ontvangt dit keer hun gasten een stukje dichterbij huis. Ze kochten Pension Kristina in Noordwijk voor een kleine 1,5 miljoen euro. Het pension heeft een oppervlakte van 421 vierkante meter en telt maar liefst 14 slaapkamers. De uitstraling is een beetje verouderd, maar in principe is het pension direct klaar voor gebruik.
We kunnen ook wel stellen dat de aanschaf van het pension de verhaallijn zal vormen voor seizoen 8 van Chateau Meiland. Ze zullen dan weer volledig terug gaan naar waar het ooit begon, het klaarmaken van hun nieuwe B&B.
Ook zijn we erg benieuwd of ze dit keer wederom zelf zullen werken in het pension. Ze hebben namelijk eerder gesproken over het feit dat de hospitality business heel veel tijd in beslag neemt. De kans is dus groot dat ze dit keer personeel aan zullen nemen. Misschien zullen de kinderen Montana en Maxime Meiland ook wel een handje helpen.