De scheidingspapieren lagen al klaar, maar toch blikt Rachel Hazes terug op haar trouwdag met André

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 14 oktober 2022 om 11:11
rachel hazes trouwdag andre
Het huwelijk van André en Rachel Hazes is er één geweest waar veel over te doen was. Dit was namelijk de derde keer dat André Hazes in het huwelijksbootje stapte en dit met een meisje dat twintig jaar jonger was dan hijzelf. Een schommelend huwelijk was het zeker en er was zelfs sprake van een scheiding. Maar toch blikt Rachel Hazes terug op haar trouwdag met André.
Het schommelende huwelijk van André en Rachel Hazes
Rachel Hazes heeft al meerdere malen haar verhaal gedaan over haar relatie met André. Daar kwamen er verontrustende feiten naar boven over hoe de twee elkaar hebben leren kennen, hun eerste keer, hun huwelijk en de bijna-scheiding.
Ze leerde André kennen toen ze twaalf jaar was, samen met haar vader ging ze naar een café waar hij optrad want haar vader was groot fan van de zanger. Toen Rachel vijftien jaar oud was paste ze op de kinderen van André en Ellen Wolf, de toenmalige vrouw van André. In die tijd kregen André en Rachel gevoelens voor elkaar en ze deelden zelfs het bed met elkaar. Side note: Rachel was 15 en André was 34, bijna 20 jaar verschil. André verklaarde de liefde aan Rachel, maar hierdoor nam Rachel juist afstand van hem. Maar vijf jaar later sloeg ook bij Rachel de vonk over en kregen de twee een relatie met elkaar.
Dit alles gebeurde aan het begin van 1991 en in datzelfde jaar, 14 oktober om precies te zijn, stapten de twee in het huwelijksbootje. Een makkelijk huwelijk was het niet, dit mede door het drankgebruik van André. In maart 2003 kwam er naar buiten dat de twee uit elkaar gingen, André had hun huis verlaten en zat in een hotel. Het management destijds aan de Telegraaf het volgende weten: "Ze zijn dusdanig uit elkaar gegroeid dat het beiden beter lijkt een punt achter hun huwelijk te zetten. Allebei hebben ze een advocaat genomen om hen in deze nare situatie te adviseren" Ze gaven elkaar tot het einde van de week om te bedenken wat ze wilden met hun relatie, voor André stond de deur in ieder geval nog open. Uiteindelijk kwamen ze laten die week weer bij elkaar.
Eind 2003 was het weer raak, Rachel vertrok met de kinderen naar een recreatiewoning en de scheidingspapieren kwamen bij André in de hotelkamer te liggen. Echter besloot André deze niet te ondertekenen omdat hij bang was er alleen voor te komen te staan. Ze vierden de feestdagen in december apart, maar in januari kwam André bij Rachel aan de deur om zijn spijt te betuigen. De twee bleven bij elkaar tot het overlijden van André.
Rachel Hazes blikt terug op haar trouwdag met André
Als er een reden is om iets over haar relatie met André te zeggen is Rachel en natuurlijk als de kippen bij. Ze laat geen moment aan zich voorbij gaan en zo ook vandaag niet. Het is 14 oktober en dat betekent dat het hun trouwdag is. Daarvoor moest er natuurlijk een uitgebreid betoog komen op Instagram over hun trouwdag en hoevéél ze wel niet van hem hield en hoe erg ze André wel niet mist.
Ze de post van Rachel Hazes over hun trouwdag hieronder: