De familie Meiland filmt een kerstspecial op het Engelse platteland

Entertainment
vrijdag, 24 november 2023 om 12:59
ontwerp zonder titel 2023 11 24t110548004
Op dit moment bevindt de familie Meiland zich in Engeland om de kerstspecial van Chateau Meiland op te nemen. Na enkele dagen in Londen te hebben doorgebracht, zijn ze nu verder gereisd naar het Engelse platteland.

Engelse look

Voor de kerstperiode verblijft de familie Meiland momenteel in Engeland. Maxime Meiland deelde op Instagram dat ze vanuit Londen naar het Engelse platteland zijn gereisd om daar verder te filmen. Daarnaast heeft ze meteen haar outfit aangepast. " Hello darling ", deelt Maxime bij foto's van haar nieuwe look in Engeland.
Volgers tonen hun enthousiasme voor de nieuwe uitstraling van Maxime. " Je ziet er prachtig uit, darling. Heel Engels ", reageert iemand. En een andere volger reageert onder de post: " Staat je perfect Meis! Country Royalty. " Iemand anders reageert ook met: " You look marvelous darling, very English. " En een ander volger vindt dat Maxime alles kan hebben. " Alles staat haar goed wat ze ook aantrekt. "

Kerstspecial

Op kerstavond staan Meiland-fans een warme en feestelijke sfeer te wachten, terwijl de familie Meiland de feestdagen viert. Hoewel de exacte details van de kerstspecial Kerst met de familie Meiland
nog niet volledig zijn onthuld, belooft het een uniek en gezellig festijn te worden. Dit jaar brengen ze de kerst door in Groot-Brittannië.
Martien, Erica, Montana en Maxime brachten de afgelopen dagen door in Londen. Naast het bewonderen van de kerstverlichting, genoot de familie ook van luxe. Tijdens een dagje winkelen belandden ze al snel in een Chanel-winkel. Het duurde alleen opvallend lang om een tas in te pakken, tot zucht van Martien. " Even een tas in een box doen … Dat kan toch niet?" , klaagde hij.
Eerder beleefden we al onvergetelijke kerstavonturen met Martien Meiland, Erica Meiland, Montana Meiland en Maxime, variërend van een betoverende reis naar Zweden en Lapland met sneeuw, kerstmarkten en glühwein, tot een cruise over de Middellandse Zee vorig jaar. Ongetwijfeld zullen ze ook dit jaar op hun eigen bijzondere manier de feestdagen vieren.
Ook komt Chateau Meiland met Chateau Meiland VIPS .