Famke Louise in pyjama op het podium: 'Ze lag waarschijnlijk al in bed'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 04 augustus 2023 om 10:25
famke louise in pyjama op het podium ze lag waarschijnlijk al in bed
Iedereen heeft weleens een slechte dag, zo ook Famke Louise. Het zag er naar uit dat ze was vergeten dat ze op moest treden. Ze kwam maar liefst vier uur later, in haar pyjama aankakken.

Famke Louise in pyjama op het podium

Als moeder kan het nog weleens gebeuren dat je iets vergeet, maar Famke Louise overtrof laatst alles. Gisternacht trad Famke op bij een feestweek in the middle of no where. Niet stond ze er alleen in haar pyjama, maar was ze ook nog eens vier uur te laat. Het was de bedoeling dat ze om 21:00 optrad, maar dat werd 01:00. Zoiets kun je niet vergeten en al helemaal niet voor het bedrag dat je betaalt, krijgt... Volgens roddelkanaal Juicechannel krijgt ze voor haar uitermate slechte show een hoop geld. "Ze krijgt gewoon rond de 3000 euro. Besef wat je daarvoor terugkrijgt."

'Het enthousiasme spat er vanaf'

Het roddelkanaal deelt beelden waarop we de 'zangeres' in een grote trui en haar joggingbroek zien. Het zou ons en vele andere niet verbazen als ze lag te slapen voordat ze kwam aankakken. "Ze lag waarschijnlijk al in bed" , schreef een volger van het kanaal. "Ze had er ook veel zin in zo te zien. Het enthousiasme spat er vanaf”, zei een ander.
famke louise in pyjama op het podium ze lag waarschijnlijk al in bed
Instagram @juicechannel__

Baby op komst?

Famke is momenteel moeder van één kindje, Nowie. Samen met Denzel, die we kennen van zijn deelname aan Love Island in 2019, vormen ze een fijn gezin van drie. Maar misschien niet voor lang. Eerder liet ze weten dat haar zoon een hoop heeft veranderd en dat een gezinsuitbreiding niet uitgesloten is. Vorige maand deelde ze een foto die een hoop los haalde bij haar volgers. Op de afbeelding heeft ze haar hand op haar buik waardoor mensen dachten dat ze zwanger is. Na een uur online te hebben gestaan, heeft ze hem eraf gehaald.