Noa Vahle over studiodebuut: 'Het voelde onwennig'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 04 augustus 2023 om 11:19
noa vahle over studiodebuut het voelde onwennig
Gisteren maakte Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, haar studiodebuut bij Veronica. De sportverslaggeefster viel in voor Hélène Hendriks. Als het aan Noa ligt, was het iets eenmaligs.

Studiodebuut van Noa Vahle

Gisteren, tijdens de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en Hammarby IF, maakte Noa haar studiodebuut. Zelf is Noa geen vreemde op dat gebied. Ze werkt al enige tijd als sportverslaggeefster. Normaal gesproken zit Hélène Hendriks daar aan tafel, maar vanwege het presenteren van haar eigen talkshow die dag, kon ze niet aanwezig zijn. Wilfred Genee was ook niet beschikbaar. Het lijkt erop dat Noa de laatste optie was.

'Het was wel onwennig'

"Het was wel een beetje onwennig in het begin, in zo'n studio en in welke camera moet ik kijken", vertelde ze naderhand. "Ik ben heel erg gewend om op zo'n veld te staan met één camera en je hebt je verhaaltje. Maar het was heel leuk en ik had René naast me dus dat ging heel makkelijk."

Eenmalig

Het was een leuke ervaring, maar ze denkt dat het eenmalig is. "Misschien volgende week nog een keer en dat is heel leuk, maar ik vind die rol in het stadion; op weg met een cameraman en een statief sjouwen en verslag doen van wat er daar gebeurt voor nu gewoon heel erg leuk. Dus ik denk ook een beetje dat het een illusie is om te denken dat ik nu al heel snel de studio in ga." Los van volgende week, zullen we haar niet snel zien in de studio.