Glennis Grace op Tomorrowland gespot met nieuwe liefde

Entertainment
door Denise
vrijdag, 04 augustus 2023 om 11:33
ontwerp zonder titel 2023 08 04t112934450
Glennis Grace was afgelopen weekend samen met haar grote liefde Boyd op Tomorrowland in België. Niet alleen haar vriend was van de partij, maar ook Andy van der Meijde, Mart Hoogkamer en Wesley Sneijder waren aanwezig.

Glennis Grace feest met grote liefde Boyd

Andy deelde een foto op zijn Instagram met de tekst: "Tomorrowland het was top echt een mooie ervaring!" Op de foto zien we Andy met zijn vrouw Melisa, Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer én Wesley Sneijder. Maar wie zien we ook gezellig op de foto staan? Glennis en haar grote liefde Boyd.

Eerder samen gezien

Glennis was al eerder gespot met een man. Onze roddelkoningin vermoedde dat dit zomaar eens een nieuwe liefde kon zijn van Glennis. Een spion was het kersverse koppel tegen het lijf gelopen. Zij zei tegen Yvonne: "Hij had een arm om haar middel. Hij had blond haar en een knotje." Ook
waren ze met zijn tweeën aanwezig bij een concert van Tabitha begin april. Yvonne schreef toendertijd op Instagram : "Ze waren afgelopen zaterdag samen in Tivoli bij het optreden van Tabitha en stonden hier op het rookbalkon te vapen."

Geen foto's

Het is opvallend dat Andy deze foto deelt, want het ziet ernaar uit dat Boyd best wel cameraschuw is. Toen de twee samen waren in april zijn er geen foto's gemaakt van het koppel. Hopelijk vindt ze rust bij hem en gaat ze de boel niet meer slopen als het even tegen zit.