Ferry Doedens vliegt de wereld over voor de liefde: 'Hebben het leuk samen'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 02 juni 2023 om 11:20
ontwerp zonder titel 2023 06 02t105935062
Ferry Doedens heeft vlinders in zijn buik. In de podcast 'Paul's Huisfeest' vertelt hij dat het nog geen officiële relatie is, maar dat hij wel contact heeft met een leuke man. "Ik heb wel iemand leren kennen, maar die woont op Curaçao. "

Nieuwe liefde voor Ferry Doedens?

Ferry vertelt dat de man Luis heet. Het is nog niet aan, maar de acteur geeft wel aan dat ze het 'wel heel erg leuk' hebben. Ferry is van plan eind juni met het vliegtuig naar Curaçao te gaan en Luis daar op te zoeken. In de podcast Paul's Huisfeest vertelt Ferry meer over wie Luis is. "Hij zit in de reinsurance, dus in de verzekeringen. En hij zingt ook. Dus hij ging nu voor zijn werk naar Spanje en we hebben het hartstikke leuk."

Pikant platform

Ook vindt Luis het niet erg dat Ferry een pikant platform heeft. "Ik probeer het natuurlijk ook heel erg te scheiden. Ik moet wel zeggen, af en toe post ik een foto zeg maar, ik moet het natuurlijk wel goed onderhouden hoe stom het ook klinkt", vertelt Ferry hierover.
Luis is wel eens abonnee van Ferry geweest. "Ik heb het hem ook gewoon laten zien. Het ziet er allemaal classy uit. En ik schaam me niet voor m'n lichaam."
Het account van Ferry gaat hartstikke goed, zo goed zelfs dat hij een huis heeft gekocht van de inkomsten die hij met het pikante platform verdient.