Wendy van Hout niet blij met vergelijking met Nicol Kremers: 'Ik steek anders in elkaar'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 02 juni 2023 om 12:03
wendy van hout niet blij met vergelijking met nicol kremers ik steek anders in elkaar
Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, is het helemaal zat om vergeleken te worden met Nicol Kremers. "Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek.”

'Ik wil niet als een Nicol Kremers worden weggezet'

Sinds twee maanden heeft Peter Gillis een nieuwe vriendin en veel mensen vergelijken haar met onze vriendin Nicol. Net als haar krijgt Wendy nu ook een rolletje in Massa is Kassa . De twee lijken in sommige aspecten best op elkaar, maar Peters lover is het er helemaal niet mee eens. "Ik wil niet als een Nicol worden weggezet. Gelukkig weten mijn dierbaren dat ik anders in elkaar steek" , vertelt ze in weekblad Privé.

Wendy van Hout een golddigger?

Als een vrouw een relatie aangaat met een man met miljoenen op de bankrekening, wordt ze als snel een golddigger genoemd. Wendy kreeg ook die naam, maar wetende hoe Peter met mensen omgaat én de looks zitten hem ook niet mee, blijft er één ding over wat hem nog een beetje 'aantrekkelijk' maakt. "De eerste dagen waren heftig. Je moet het op je af laten komen, maar het was behoorlijk erg. Ze beseffen niet hoeveel pijn dat veroorzaakt. Ik zou ze wel eens willen zien als dit andersom gebeurt", aldus Wendy.

Toekomstplannen

De twee tortelduifjes hebben haast, want als het aan hen ligt, stappen ze zo het huwelijksbootje in. "Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja", vertelde Peter in gesprek met weekblad Story .