Frans Bauer is trots op Yvonne Coldeweijer: 'Zou trotse vader geweest zijn'

Entertainment
vrijdag, 26 januari 2024 om 9:45
ontwerp zonder titel 2024 01 25t140319687
In de wereld van de media is Yvonne Coldeweijer niet bij iedereen even geliefd. Niet heel verbazingwekkend, gezien de vastberadenheid waarmee de 'juicekoningin' haar eigen pad blijft bewandelen, ongeacht wat anderen ervan denken. Ondanks haar neiging om af en toe geheimen of roddels te onthullen, heeft Frans Bauer bewondering voor de (oorspronkelijk) Brabantse dame.

Frans Bauer is trots op Yvonne Coldewijer

In een gesprek met De Telegraaf onthult Frans Bauer iets bijzonders over Yvonne Coldeweijer. De zanger, legt uit wat hij opmerkelijk vindt aan Yvonne. Frans kan zich Yvonne nog herinneren uit haar periode als " kindersterretje. " " Dan kwam ik haar tegen in België. Ze is een heel goede zangeres. Ik vind het heel knap zoals ze een heel bedrijf nu heeft opgebouwd. "
Ook heeft Frans totaal geen hekel aan Yvonne, vergeleken met andere BN'ers. De blonde presentatrice plaatst de zanger regelmatig op een voetstuk met haar uitspraak: " In Frans we Trust ". " Dat vind ik een ontzettend mooie eer, maar ik ben echt niet de enige BN’er die niet vreemdgaat. "
" Ja, als ze mijn dochter was, zou ik een trotse vader zijn. Mensen kunnen negatief zijn over die juicekanalen, maar het is de nieuwe tijd en zij is daar een vertegenwoordiger van. " Frans merkt op dat vroeger alleen roddelbladen bestonden, waarbij het een week duurde voordat iets publiekelijk werd gemaakt. " Nu staat het een seconde later online. "

Afvallen

Frans, komt weleens een aantal kilotjes aan, maar die verliest hij dan ook weer. Toen zijn vader kwam ter overlijden, werd Frans een 'emotie-eter'. “ Na een optreden reed ik met rokende banden naar een tankstation om twee Pikanto’s uit de muur te halen
”, vertelde hij. Later besloot hij het roer om te gooien.
Om de kilo's kwijt te raken, heeft hij zijn levensstijl volledig omgegooid. Hij startte met een nieuw eetpatroon en stelde zichzelf het doel om twee keer per dag een uur te gaan wandelen. Het uiteindelijke doel was om met een gespierd lichaam over het strand te kunnen lopen. En dat is hem nog gelukt ook! Hij is toen 28 kilo verloren . “ Er is 28 kilo af. Ik ben lekker bezig. Ik was te ver gegaan, 23 kilo te zwaar. Het sluipt erin
”, vertelde Frans. En dit doel houdt hij dus gaande, want het is hem pas ook nog gelukt, om 10 kilometer op de loopband te lopen.