Fritz Huffnagel over het handelen van de familie Meiland: 'Het zijn klunzen'

Entertainment
door Denise
maandag, 22 mei 2023 om 14:22
frits huffnagel
Toen de Meilandjes vorige week hun pension Code Rosé wilden openen, kregen ze een dag tevoren te horen dat ze geen vergunning kregen van gemeente Noordwijk. Heel vervelend, maar Fritz Huffnagel vindt dat het hun eigen verantwoordelijkheid is.

Geen vergunning

De hele familie Meiland was in rep en roer toen ze een dag voor de opening te horen kregen dat ze geen vergunning krijgen voor Code Rosé. De reden is dat er gewoond moet worden in het woongedeelte, maar de Meilandjes zouden dit nooit hebben geweten. Maxime vertelde aan RTL Boulevard : "Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen." Nou, Frits Huffnagel vindt het allemaal grote onzin.

Slachtoffer rol

Fritz vindt het irritant dat de familie Meiland in de slachtofferrol kruipt. Hij is van mening dat je als ondernemer zelf verantwoordelijk moet zijn en je zaakjes op orde moet hebben. Hij is verbaasd en vertelt aan Shownieuws hierover: "Elke andere ondernemer moet ook zijn zaakjes op orde hebben en zélf zorgen en kijken hoe het allemaal werkt. Zijn vrouw zit nota bene in de gemeenteraad van Noordwijk, dus: hallo!"
Hij vindt dat het grote klunzen zijn. De Meilandjes hebben nu een oplossing gevonden voor het pension. Martien gaat voor tijdelijk in het woongedeelte wonen, zodat er toch nog gasten kunnen komen.

POPULAIR NIEUWS